IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El pare de Nadia envia una carta a ‘El programa de Ana Rosa’

Fernando Blanco ha trencat el seu silenci després de ser condemnat a cinc anys de presó per estafa

Fernando Blanco ha escrit una carta a 'El programa de Ana Rosa' després de ser condemnat a cinc anys de presó
Fernando Blanco ha escrit una carta a 'El programa de Ana Rosa' després de ser condemnat a cinc anys de presó | Cedida

Fernando Blanco, el pare de Nadia, ha trencat el seu silenci després de ser condemnat a cinc anys de presó per estafa i ho ha fet enviant una carta a 'El programa de Ana Rosa'. En l'escrit, Blanco assegura que «la sentència és menys dura del que esperava», afirma que seguirà lluitant per la seva filla i anuncia que prendrà les mesures legals que facin falta per sortir de la presó.

«La sentència ha estat menys dura del que esperava, ja que em condemnen a cinc anys de presó però jo esperava els sis que demanaven les acusacions», comença dient el pare de Nadia. «També m'ha sorprès que del milió d'euros que parlaven els Mossos d'Esquadra i les acusacions en el judici, la sentència em condemni a tornar una mica més de 400.000 euros», afegeix.

Fernando Blanco defensa la seva innocència

El pare de Nadia segueix defensant la seva versió dels fets i assegura que la seva intenció era recaptar diners per millorar la vida de la seva filla: «He pogut cometre errors però mai he estafat a ningú. La meva filla Nadia està malalta i jo he lluitat per aconseguir fons perquè ella tingués una vida millor i el més llarga possible».

Blanco lamenta que el tribunal que el va jutjar no tingués en compte l'especialista que li dona el seu suport: «La doctora Ana Patiño així m'ho va explicar i abans m'ho van explicar altres metges. La meva princesa necessita tenir qualitat de vida i el més llarga possible. Perquè el tribunal no va acceptar citar a la doctora Patiño?».

El pare de Nadia critica el tribunal

Tot i assegurar que està sorprès amb la sentència en sentit positiu, Fernando Blanco s'ha queixat de diverses coses del tribunal que el va jutjar i assegura que prendrà les vies legals que facin falta. «El meu advocat ha demanat que s'aclareixin més de 20 punts de la sentència i quan s'aclareixin aquests punts erronis, recorrerem en apel·lació i després en cassació, constitucional i justícia internacional».


Comentaris

envia el comentari