Samira adverteix que prendrà accions legals contra Cristini pel que insinua d'ella

Les concursants mantenen una guerra oberta des del primer dia de concurs a 'La Casa Fuerte'

Els concursants de la segona edició de 'La Casa Fuerte'
Samira ha esclatat contra Cristini | Telecinco

A Samira se li acumulen els enemics dins de 'La Casa Fuerte'. Si bé és cert que la seva guerra a la casa va començar amb Tom i Sandra, explicant un presumpte embolic que va viure amb ell mentre sortia amb la seva xicota, ara li ha sortit una nova enemiga, qui no té la intenció de posar-ho gens fàcil. No és cap sorpresa si diem que a Samira li agraden les guerres i que, a més, es desenvolupa amb certa pràctica davant d'aquestes situacions tan desagradables.

La model brasilera Cristini ha arribat amb una força aclaparadora, punxant a Samira des del primer moment afirmant que la seva exparella li va parlar per Instagram i que si ella hagués volgut s'hauria ficat al llit amb ell. En aquest moment, Samira va sortir corrent de la casa plorant, i Cristini la va perseguir demanant-li perdó i assegurant que no hi havia mala fe en les seves declaracions, fet que costa de creure si recordem que Samira va viure una ruptura molt complicada amb la seva última parella.

Cristini, lluny d'arribar a un punt d'inflexió, ha seguit parlant de Samira i ha afirmat que aquesta va viatjar amb ella a Dubai per participar en festes de luxe, cosa que ja van apuntar quan van visitar el 'Deluxe'  mesos enrere, on van admetre haver participat com a acompanyants en esdeveniments de categoria. En aquesta ocasió, Cristini ha donat a entendre que, més enllà d'aquest acompanyament, les dues van intentar anar a més amb aquests clients i Samira va haver de tornar abans perquè els interessats la van descartar en l'últim moment, una cosa que, segons Cristini, va passar perquè la seva companya no servia com ella.

Samira ha estat conscient en directe de les acusacions de la seva companya i lluny d'acceptar-les, ha demanat al seu representant que es posi en contacte amb el seu advocat perquè emprenguin les accions legals que considerin oportunes contra la seva companya, considerant que està perjudicant la seva imatge amb difamacions.

L'inoportú atac de Samira a Cristini

Si fins ara podíem creure que Samira era la víctima, cal conèixer també l'altra cara de la moneda. Després de l'esmentada discussió, Samira li va deixar anar a Cristini que no eren la mateixa classe de dona, fet que es pot entendre molt malament si tenim en compte que la model brasilera és transsexual. Ha estat ella mateixa qui ha admès sentir-se discriminada per la seva companya, causant-li així un gran problema d'inseguretat dins el 'reality'.

Aquest no ha estat l'únic atac que ha rebut Cristini Couto de la seva companya. Samira també s'ha referit a ella com un moble de silicona, fent referència a les diverses operacions de cirurgia estètica a què s'ha sotmès la jove. Aquests comentaris han estat recriminats per la resta de concursants, els mateixos que en un primer moment es van posicionar a la banda de Samira, considerant que la brasilera s'havia excedit amb els seus comentaris.

Ara mateix, la relació entre les dues està totalment trencada i amb una amenaça de denúncia que encara dificulta més una reconciliació entre les dues concursants del 'reality' de moment. L'audiència serà qui decideixi si han de seguir sent companyes o si bé, una de les dues ha d'abandonar el concurs per deixar pas a un nou concursant. De la gala del dijous en sortiran els nominats i el pròxim diumenge sortirà el nominat per deixar pas a un nou concursant que se sumarà al 'reality'.


Comentaris

envia el comentari