Un concursant català de 'La casa fuerte' ha estat a punt d'entrar a presó

El concursant ha admès que durant un temps va estar envoltat de persones que no li convenien

Els concursants de la segona edició de 'La Casa Fuerte'
El concursant s'ha obert davant tots els seus companys | Telecinco

'La Casa Fuerte' segueix destapant la veritable personalitat dels seus concursants en el 'Mirall de l'ànima', un tu a tu que protagonitzen els mateixos protagonistes afrontant un seguit de paraules clau que resumeixen la seva vida i que ells mateixos han de desenvolupar amb l'objectiu de treure tot el que tenen a dins i, alhora, mostrar-se davant els espectadors amb els seus veritables defectes i virtuts.

La setmana passada va ser Cristini Couto qui va explicar la dura infància que va viure per culpa dels seus companys de classe i del seu germà, persones que li van fer la vida impossible i que li van enfonsar els que haurien d'haver estat els millors anys de la seva vida.

Aquesta setmana, el protagonista ha estat el català Albert Álvarez, conegut per haver participat a 'Mujeres, hombres y viceversa' o 'Supervivientes', però també reconegut per haver estat durant alguns anys esportista olímpic. El jove ha començat dient que tothom ha d'aprendre a vendre's, però què ell necessitava fer el camí invers i mostrar-se sense cap mena de maquillatge i despullant-se davant tots els espectadors del programa.

El jove ha començat dient que es considera víctima de la cultura i de la societat d'aquest país, al·legant que durant molts anys ha estat esclau de la seva imatge pública, una imatge que recordem que ell mateix s'ha autoimposat i que li han servit per seguir apareixent en televisió durant tots aquests anys.

Álvarez ha volgut recordar la seva etapa com a esportista d'elit, recordant quan guanyava medalles i li donava suport tothom, passant per infinitat de polítics i personalitats de primera talla que van acabar desapareixent quan més els necessitava.

S'estava referint a quan es va lesionar i va haver de deixar la seva carrera esportiva, tenint solament al seu costat als seus pares, la seva germana i el seu entrenador. Assegurant que només els hi devia tot a ells i que sempre el  tindrien per al que necessitessin.

En el mirall ha aparegut la paraula «presó», un terme que el concursant no ha dubtat a explicar, admetent que va estar a punt d'entrar a la presó per culpa d'alguna cosa que va fer en el passat i que li podria haver portat la pitjor de les conseqüències.

Albert ha dit que durant un temps es va envoltar de persones que no li feien bé i que el van portar a l'extrem, tant que, fins i tot, un jutge va estar plantejant de privar-lo de la seva llibertat. Finalment aquesta decisió es va desestimar i va quedar en llibertat.

Albert i la seva família van viure la pobresa en primera persona

Quan crèiem que l'Albert ja no podia explicar res més fort que el seu gairebé intent d'ingressar a la presó, el programa li ha tret el tema de la pobresa, fet que el català ha confessat haver viscut en la seva família durant un llarg període de temps.

Segons ha explicat, la seva mare va caure malalta i això els va fer que durant un temps no tinguessin ingressos, arribant a celebrar un Nadal i un Cap d'any menjant-se un entrepà, dutxant-se durant un temps amb aigua freda i sense tenir calefacció a casa.

El jove ha relatat que quan la pobresa va arribar a casa, els veïns, sense donar noms, van fer un exercici d'humanitat i cada matí es trobaven una bossa amb menjar perquè poguessin menjar cada dia encara que en aquests moments no estiguessin entrant ingressos a casa seva. Albert ha aclarit que aquesta situació tan límit va quedar en el passat i que ara les coses a casa ja van molt millor.

Per com ho ha explicat sembla que fa referència a molt abans que ell treballés a la televisió i tingués la repercussió mediàtica que té avui dia. Finalment, el concursant ha afirmat que els dies que li quedin dins el programa els dedicarà a què els espectadors el coneguin com realment és.


Comentaris

envia el comentari