Nou 'escàndol' protagonitzat per Tom Brusse: l'estratègia oculta que tenia a Telecinco

Uns missatges entre Tom i Samira serien la prova del que està passant en l'actualitat

Els concursants de la segona edició de 'La Casa Fuerte'
La parella de Tom i Sandra no està passant pel seu millor moment | Telecinco

Sandra Pica no està passant els seus millors dies en televisió. Des que va entrar a la segona edició de 'La Casa Fuerte' estem veient que no les té totes amb la seva relació amb Tom. L'embolic de Tom amb Melyssa, un cop aquesta relació ja estava trencada, i uns presumptes petons amb Samira en un portal abans que comencés el 'reality' van deixar per terra a Sandra, qui va entrar al programa amb moltes inseguretats.

La jove va entendre l'entrada de la parella en el concurs com una oportunitat per donar curs a l'amor i posar a prova la relació, una relació que ara està més deteriorada que mai. Encara que, abans del programa i gràcies a uns àudios emesos a 'Sálvame', on se sentia a Sandra negociar un pacte amb un fotògraf, donant a entendre que la relació amb Tom era una farsa, ara estem veient que ella realment sent alguna cosa pel seu xicot i que ho està passant molt malament amb situacions que l'estan superant i que no sap molt bé com encaixar, ja que la pressió mediàtica està podent amb ella fins arribar a límits impensables.

En els últims dies hem vist alguns gestos de Tom amb Sandra que no es corresponen amb els d'un bon xicot. Des del primer dia, Sandra va deixar molt clar que no podria ser amiga de Samira, ja que considera que després d'explicar que s'havia embolicat amb la seva parella no podia arribar a tenir-li estima, i encara que admetés que confiava en Tom i creia que aquests petons mai haurien existit , la relació amb la seva enemiga no ha millorat al llarg de les setmanes.

Tom, lluny de donar suport a la seva parella, va decidir acostar-se fins a l'aniversari de Samira, sabent que això podria molestar molt a la seva parella que va declinar completament participar en aquesta festa. Per la seva banda, Samira els va convidar als dos com un gest de cortesia i que no va ser correspost per la parella de Tom. Aquesta nit va acabar fatal amb Sandra, anant-se'n a dormir i sense parlar amb la seva parella.

Ja a la gala, Tom va intentar solucionar els problemes amb Sandra i la va tornar a pifiar equivocant-se i dient-li Melyssa a la seva nova parella, un nou cop que Sandra no va saber encaixar i li va molestar en el més profund del cor. A més, avui, Mari Cielo Pajares ha dit en la gala una dada crucial i que podrien destapar al veritable Tom.

El pla que volia desenvolupar Tom amb l'ajuda de Samira

Quan Tom va saber que potser Samira anava a entrar a 'La Casa Fuerte' li va oferir un pacte. Aquest consistiria que ell entraria amb la seva noia, Sandra, i que després, quan ella entrés es faria un rebombori molt gran, i que un bon detonant serien aquests petons que van tenir en el passat i que podrien servir com a esquer d'aquesta baralla dins del nou 'reality'.

Mari Cielo Pajares assegura tenir proves suficients per a destapar a l'exparella de Melyssa, ara caldrà saber si el programa li explicarà a Sandra dins el concurs o si aquesta presumpta traïció no es destaparà fins que la parella surti expulsada, cosa que perdria molta força i que ja no serviria perquè Sandra descobreixi la veritable personalitat del seu xicot.

No sabem que més ha de passar perquè Sandra obri els ulls. Tant és així que, fins i tot la mateixa Melyssa en l'últim debat de 'La isla de las tentaciones', la va ajudar a obrir els ulls, però aquesta, encegada per l'enamorament, no va fer cas i ara es troba en aquesta situació tan complicada i que a sobre, s'està televisant dia a dia per tot Espanya. La mare de la jove ha entrat avui per telèfon per animar-la i dir-li que a fora tot estava bé, però, el problema és que res va bé dins.


Comentaris

envia el comentari