La boda de Chabelita i Asraf, en perill: La forta discussió que acaben de tenir

La nova edició de 'La Casa Fuerte' està mostrant la veritable personalitat d'Asraf Beno

Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'
La parella ja ha discutit dues vegades en menys d'una setmana | Twitter

Quan crèiem que Isa Pantoja ja s'havia allunyat de totes les relacions amoroses del passat protagonitzades pels escàndols i les desavinences en públic, sembla que el present no és molt més estimulant, i és que la relació que manté amb el també col·laborador de televisió, Asraf Beno, no seria tampoc idíl·lica. Els inicis de la relació es van protagonitzar per alguna escena de gelosia per part del col·laborador i encara que, després la parella va intentar donar explicacions al respecte, ara estem veient a 'La Casa Fuerte' que el que hi ha entre ells no estaria anant tan bé com tothom creia.

No ha passat ni una setmana des que entressin al nou 'reality' de Telecinco, que ja hem pogut veure dues baralles que deixen sobretot a l'estacada a Beno, a causa del tracte que li dona a Isa Pantoja, ja que no seria el que ningú voldria per a si mateix. Aquesta setmana la parella preparaven una escena que devien interpretar a la gala d'ahir, però aquests assajos van acabar malament i Asraf va entendre els intents de la seva parella d'ajudar com a un atac.

La parella va anar al llit i la jove li va explicar a Asraf que se sentia malament per tot el que estava passant a la seva família, dient que estava una mica ratllada i que s'adonava que només el tenia a ell, referint-se al seu noi. El jove, lluny d'empatitzar amb els plors de la filla d'Isabel Pantoja, li responia de mala manera i li demanava explicacions pel rotllo que li estava explicant, adoptant un paper de víctima i abandonant el llit sense suportar el que li estava dient la seva noia.

La reacció d'Asraf no s'ha entès per a res i dista molt de l'amor i atenció que intenta demostrar cada vegada que s'encén el pilot vermell de les càmeres de televisió. Per mala sort, aquest episodi no ha sigut l'únic que ha protagonitzat la parella en les últimes hores.

Asraf enfonsa la festa d'aniversari de la seva xicota

Ahir, els concursants de 'La Casa Fuerte' van celebrar el 25è aniversari d'Isa Pantoja, on els més detallistes van acordar preparar una festa a la jove amb pancartes i una discoteca improvisada amb música que li agrada a la filla de la 'tonadillera'. Asraf, en veure que la resta de companys preparaven sorpreses per a la seva promesa, decidia preparar un pa de pessic que es convertia en una pasta i que no aconseguia ni treure del motlle.

Davant el desastre, Samira decidia preparar un pastís de formatge perquè la festa de la seva amiga no fos un autèntic desastre, però aquest gest no li va agradar gens al xicot d'Isa, qui renyava a Samira dient que això el feia quedar molt malament amb la seva creació culinària.

L'aniversari maleït no va acabar aquí. Samira decidia completar la sorpresa del pastís amb una petita manualitat que li havia fet a la seva nova amiga. Aquest detall, que hauria de ser agraït per Asraf, tornava a despertar al jove i tornava a carregar contra l'ex-concursant de 'Mujeres, Hombres y Viceversa', al·legant que si ella li feia regals, ell també hauria de fer-se'ls a la seva noia, un fet que no tenia cap mena d'intenció de fer perquè segons ell no és res creatiu.

És aviat per fer pronòstics, però sembla que la relació entre Isa i Asraf no tindrà massa futur fora del 'reality', i que el casament que preparen per a quan acabi la pandèmia podria no arribar a celebrar-se si els desacords segueixen produint-se entre ells. La permanència de tots dos a 'La Casa Fuerte' serà la prova d'amor que necessiten per saber si han de seguir junts o si pel contrari, han d'iniciar camins per separat.


Comentaris

envia el comentari