Kiko Rivera es cola a 'La Casa Fuerte' per prendre a Isabel Pantoja el que més estima

El cantant ha tornat a aprofitar la màxima audiència del programa per carregar contra la seva mare

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera es nega a guardar silenci | Instagram @riverakiko

Kiko Rivera no està disposat a deixar-li passar a la seva mare les insolències que li està fent i sobretot, que no estigui al seu costat quan més la necessita. El cantant sap que la seva mare el que més odia és que la seva imatge pública es vegi danyada, i per això ha enxampat una tàctica i no està disposat a abandonar-la. Sap que sortir a la televisió qüestionant la seva mare li serveix per posar contra les cordes a la matriarca i, per això, avui ha aprofitat l'oportunitat que li ha donat 'La Casa Fuerte', encara que l'objectiu inicial no era aquest.

El 'reality' de Telecinco ha convidat a Kiko Rivera a entrar per telèfon per felicitar a la seva germana, Isa Pantoja, pel 25è aniversari, una oportunitat que encara que estava pensada perquè fos bonica, ha acabat sent un autèntic camp de batalles. Rivera ha començat felicitant la seva germana i fent públic el gran amor que li processa, un fet que en moltes ocasions s'ha qüestionat per les afirmacions que ha fet ell d'ella.

Sabem que aquesta relació ara està molt millor i que Isa està sent un dels grans suports de Kiko, arribant fins i tot a prestar-li diners sense necessitat que l'hi torni. Tornant a la trucada, el jove ha seguit parlant amb la seva germana i el que ha dit no ha beneficiat gens a la concursant. Si bé és cert que, el dijous, Isa li va dir a Jorge Javier que no volia saber res dels conflictes de la seva família, Kiko ha fet cas omís i ha seguit carregant a la seva germana de dades que no desitjava escoltar.

L'empresari de la nit i cantant li ha explicat a la seva germana que la relació amb la seva mare està més que trencada i que segurament això no se solucionarà mai. No obstant això, ha obert una porta a poder fer les paus amb la 'tonadillera' si aquesta aixeca el telèfon per parlar amb ell.

Kiko Rivera intenta posar a Isa Pantoja del seu costat

La trucada de Kiko, lluny de semblar un suport per a la seva germana, s'ha entès com un intent seu perquè Isa Pantoja es posicioni del seu costat i deixi a la seva mare a l'estacada. Ell ha intentat negar-ho, però les seves intencions s'han vist molt clares i la mateixa Isa ha hagut de marcar distància, mostrant una opinió molt neutral i que no afavoria del tot ni a ell ni tampoc a la seva mare.

Rivera ha afirmat també en aquesta trucada que la seva preocupació no té res a veure amb els diners i amb l'herència, ja que assegura que el què l'està enfonsant és la manca d'afecte per part de la mare, un distanciament que alhora, està servint al jove per apropar-se als altres germans, una relació que estava molt deteriorada també per la pressió que exerceix Isabel Pantoja sobre els germans Rivera i l'herència de Paquirri, que encara avui dia, no s'ha resolt.

Per la seva banda, Isa Pantoja li ha demanat al seu germà prudència i que li doni temps a la seva mare perquè reaccioni i que tot torni al seu lloc. També ha dit que pot arribar a entendre a la seva mare, encara que el seu germà li ha dit que el tauler s'havia girat i que ara ell estava vivint el que ella va viure quan es va distanciar durant mesos amb la seva mare. Aquest últim intent d'empatitzar, tampoc ha causat efecte en la nova concursant de 'La Casa Fuerte'.


Comentaris

envia el comentari