Els concursants de la segona edició de 'La Casa Fuerte'

El secret que 'La casa fuerte' ha amagat a tots els nous concursants

Jorge Javier ja va advertir que les normes d'aquesta nova edició guardaven grans sorpreses

Quan s'estava duent a terme la darrera edició de 'Supervivientes' va esclatar a Espanya la pandèmia del coronavirus, canviant completament els plans de 'Mediaset' i Telecinco, obligant el grup audiovisual a improvisar un nou 'reality' que complís les normatives sanitàries i que, d'alguna manera, mantingués viu l'esperit dels 'realities' que tant caracteritzen les cadenes de televisió de Paolo Vasile. En tan sols dues setmanes, Telecinco va encarregar la primera edició de 'La Casa Fuerte' i, tot i que el programa es va poder dur a terme sense grans problemes, en molts moments era evident la manca d'unes normes i d'una mecànica que et permetés seguir de principi a fi el concurs.

Ara, i amb molt més temps per establir les bases de la segona edició de 'La Casa Fuerte', la direcció s'ha assegurat un càsting bastant potent i que els ha servit per fidelitzar els espectadors des del primer minut. Això va associat a un canvi de presentadors, deixant de costat a Sonsoles Ónega i Núria Marín per deixar pas a Sandra Barneda i Lara Álvarez  que se sumen a Jorge Javier Vázquez intentant simular l'essència de 'Supervivientes', amb aquest trio més que reconeixible per tots els espectadors.

Pel que fa a les normes, el programa ja va advertir que la mecànica s'aniria coneixent sobre la marxa i que s'amagaven grans secrets. El primer d'ells l'avançat en directe Sandra Barneda, explicant que el pròxim dijous una de les parelles del programa se sotmetrà al judici dels espectadors, podent fins i tot trencar-se aquesta unió i sortint expulsat un dels membres de l'equip.

Telecinco aposta per complet per 'La Casa Fuerte'

Aquesta nova mesura ha estat aplaudida pels espectadors. Els mateixos que consideraven en l'anterior edició que tenien molt poc marge de decisió i que no podien intercedir en el futur del concurs, fet que és totalment impensable en altres programes com a 'Gran Hermano'  o 'Supervivientes', on tot es basa en els vots i les expulsions que generen els espectadors.

Sigui com sigui, totes les veus apunten a la tornada de 'Gran Hermano', un rumor que van començar a publicar la passada setmana en diferents portals i que de confirmar-se, seria el cop definitiu que podria donar Telecinco, recuperant al seu format estrella i que ha servit de tants altres formats de convivència que han passat per la televisió espanyola i per la de molts altres països.

Encara que de moment no s'han donat molts detalls sobre la tornada del 'reality' dels 'realities', sí que s'ha assegurat que la seva tornada està prevista per al primer trimestre de 2021, i que a més, podria tractar-se d'una edició de famosos, per després acabar donant pas potser a la tornada dels anònims als nostres televisors, fet que no passava des que va esclatar la gran crisi de marca del concurs i que fins ara la cadena ha estat treballant per poder solucionar això i revitalitzar l'engranatge i la bona fama del mític programa que s'emet des dels seus inicis a Telecinco.