Crema 'La Casa Fuerte': Tom Brusse li diu Melyssa a la seva nòvia Sandra

El concursant de 'La casa fuerte' ha tingut un lapsus amb el nom de la seva parella, que no està disposada a perdonar-lo

Tom i Melyssa, una de les parelles de concursants de 'La isla de las tentaciones'
Tom Brusse no aconsegueix passar pàgina i Melyssa segueix molt present | Cedida

Tom Brusse, concursant de la segona edició de 'La Casa Fuerte', es va donar a conèixer a 'La isla de las tentaciones' junt amb la seva actual exparella, Melyssa Pinto. Tots dos volien posar a prova l'amor i veure si podien superar qualsevol temptació. En un principi, Tom Brusse va dir que volia veure si la seva xicota li era infidel i, en el cas que no fos així, casar-se amb ella. Però el final va ser molt diferent, i Tom Brusse va resultar ser l'infidel de la relació. 

La vida està plena de sorpreses i Tom va trobar un nou amor dins l'illa. Sandra Pica, una de les temptadores del programa, va aconseguir captivar a Tom, amb el qual no va dubtar en mostrar el seu amor davant les càmeres i provocar així la ruptura amb Melyssa. 

Tom va intentar solucionar-ho amb Melyssa, però aquesta relació no va tornar a ser com abans i va ser llavors quan Tom va decidir provar sort definitivament amb Sandra, la seva temptadora en 'La isla de las tentaciones'. Mentre que la nova parella buscava la manera de rendibilitzar la relació en els mitjans de comunicació, sembla que Tom Brusse va intentar buscar l'amor en Samira Jalil, però va durar ben poc.

Tom Brusse i Sandra Pica van aconseguir el seu objectiu i Telecinco va contractar-los per la segona edició de 'La Casa Fuerte'. El que no sabien és que allà es trobarien també amb Samira, la presumpta amant de Tom i que es va convertir des del primer dia en el pitjor dels mals de cap de Sandra, que no aconsegueix confiar en la seva parella.

Tom destrossa la parella amb una rematada final

A la gala de dimarts a la nit, Sandra Barneda va voler parlar amb Tom i Sandra sobre la crisi de parella que estan tenint dins de la casa, una crisi provocada pel fet que ella no hauria oblidat els petons de Tom i Samira. Segons ella, la relació ha canviat i veu coses del seu xicot que no són com quan es van conèixer.

Per altra banda, Tom ha acabat de destrossar la relació amb el que va fer en directe davant de milions d'espectadors. El jove francès va voler referir-se a Sandra, però va patir un lapsus i es va dirigir a ella com a Melyssa, el nom de la seva ex, acabant de tensar del tot la relació. 

Es diu que els joves només volen guanyar diners i és per això que creen conflictes. Sandra té molts dubtes i no s'acaba de creure al seu noi, ja que també va ser-li infidel a Melyssa en un programa de televisió. En canvi, Tom no entén a la seva xicota, tot i que ho intenta. Pot ser això l'inici d'una reconciliació entre Tom i Melyssa? Només el temps ho dirà. Per la seva banda, Melyssa ja hauria trobat l'amor lluny del francès.


Comentaris

envia el comentari