La casa fuerte, en el punt de mira per un possible tongo d'Iván i Oriana

Els espectadors van advertir al reality de Telecinco de la possible trampa comesa per la veneçolana i l'andalús

Oriana i Iván a 'La casa forta'
La parella ha oficialitzat la seva relació davant la resta de companys | Telecinco

Els participants de 'La casa fuerte' es van enfrontar aquest passat dijous a un joc de cultura general. La prova va servir per decidir que parella del grup dels residents es convertia en immune i que parella de l'equip dels assaltants tindria l'opció d'assaltar la casa, diumenge que ve. Al llarg de la setmana, els concursants van rebre un temari que van ser estudiant per poder enfrontar-se al repte cultural. Cada parella havia d'escriure en una pissarra tots els conceptes que havien après relacionats amb diferents matèries: geografia, història, literatura o anatomia.

Les parelles formades per Maite Galdeano i el seu fill Cristian Suescun i Yola i Leticia van haver de nomenar tots els Reis Gods que recordessin, mentre que Cristina, Jaime FerreMaría Jesús Ruiz i la seva mare Juani van posar en joc els seus coneixements sobre escriptors. En canvi, a Oriana i Iván i Labrador i Macarena els va tocar a l'atzar enfrontar-se a l'assignatura d'anatomia i van haver d'escriure en dos minuts una gran quantitat d'ossos i músculs, i Fani i Christofer van intentar enumerar totes les províncies espanyoles possibles.

Oriana Marzoli i Iván González va aconseguir 18 encerts durant el joc, un més que Yola Berrocal i Leticia Sabater, que van aconseguir 17 respostes correctes. Va ser llavors quan Iván i Oriana van guanyar la immunitat dels residents i Labrador i Macarena l'oportunitat de participar en l'assalt.

Oriana i Iván durant una de les proves per aconseguir ser resident a 'La casa forta'
Les xarxes esclaten davant el possible tongo de l'organització de 'La casa fuerte' | Telecinco

No obstant això, les xarxes socials van esclatar amb un suposat error que havien comès la veneçolana i l'andalús i que el programa va passar per alt. Marzoli va escriure 'bucinador' i molts seguidors del reality estrella de Telecinco van fer saber al programa que s'utilitza s'escrivia 'buccinador', amb doble 'c', el que hauria provocat un empat entre ells i Yola i Leticia.

«És amb dues ces», va arribar a advertir el mateix Iván a la seva xicota durant el desenvolupament de la prova. Finalment, tot i les acusacions de tongo, la presentadora Núria Marín va haver de donar una explicació quan Macarena i Labrador van assumir el mateix repte. «Han escrit múscul buccinador, que està acceptat amb una o amb dues ces», ha informat la copresentadora de 'La casa fuerte'. Les xarxes socials van cremar i van acusar Telecinco de manipular el joc per proclamar vencedors als extronistes de 'MyHyV'.

«@Lacasafuerte_tv el que em fa vergonya és que el mateix programa faci trampes, i no sigueu justos, Iván i Oriana han tingut 17 encerts, ja que buccinador estava malament! Hauries de dir alguna cosa al respecte», o «APAGADA, ARREGLEU-HO YAAA, YOLA I LETICIA SÓN LES IMMUNES A Oriana ja Iván els heu donat per vàlid pectorals i abdominals que no són músculs i buccinador és amb dues ci ells ho han escrit amb una c», van ser alguns dels comentaris més llegits a Twitter.


Comentaris

envia el comentari