YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

'La casa de papel' inicia la seva 5a temporada i anuncia novetats

La sèrie espanyola arriba al seu final

Personatges de la sèrie 'La casa de paper'
'La casa de papel' afronta el rodatge de la seva última temporada | Instagram

Sense cap dubte, 'La casa de papel' s'ha convertit en una de les sèries espanyoles que ha marcat una fita en la història. I és que ha estat la producció de parla no anglesa més vista a Netflix i ha aconseguit tenir a fans incondicionals com Stephen King. Això sense oblidar que és la primera sèrie del nostre país que ha guanyat un Emmy.

Precisament per tot això, desperta molt d'interès conèixer tot el que l'envolta. I avui s'ha desvelat que aquest pròxim dilluns, dia 3 d'agost, comença el rodatge a Dinamarca de la seva cinquena i última temporada. Aquesta estarà format per deu capítols d'una hora i està cridada a sorprendre els espectadors.

Les novetats del final

El seu creador Álex Pina és qui, a través de mitjans com 'Explore Entertainment', ha revelat algunes curiositats dels pròxims capítols. Així, per exemple, ha exposat que «Serà la part més èpica i emocionant de totes (...). Passarem d'un joc d'escacs a una estratègia de guerra: atac i contenció».

De la mateixa manera, no ha dubtat a reconèixer que «hem dedicat gairebé un any a pensar com destrossar a la banda. Sí, com posar contra les cordes al Professor, com arribar a situacions irreversibles per a molts personatges».

Aquest gir en la trama no és l'única novetat que presentarà l'última temporada. Així, s'ha sabut que 'La casa de papel' ha realitzat el fitxatge de dos actors molt famosos. Ens estem referint a Miguel Ángel Silvestre, conegut internacionalment per la sèrie 'Sense 8', i a Patrick Criado. Un actor aquest últim que va aconseguir gran èxit amb les produccions televisives 'Águila Roja' i 'Mar de plástico'.

De moment, no s'ha revelat quins papers interpretaran aquests dos nous rostres. No obstant això, segons sembla seran al costat contrari a la banda. Aquesta, per la seva banda, continuarà estant formada per l'esmentat Professor, Lisboa, Toquio, Río, Denver, Estocolmo o Helsinki, entre d'altres.

Espanya i Portugal són altres dels llocs en què es rodarà aquesta última temporada que està sent tan desitjada pels seus fans. Això sí, hauran de tenir paciència. Ja se sap el que diu el refrany: 'El millor es fa esperar'.


Comentaris

envia el comentari