Primer pla d'Àngel Llàcer amb cara de circumstàncies

El català Àngel Llàcer deslliga tots els rumors amb un famós de Telecinco

L'actor s'ha deixat veure amb un dels homes més polèmics de la cadena

Àngel Llàcer és un dels personatges televisius més estimats de tot Espanya. El que va ser una figura molt destacada a 'Operación Triunfo' ha tingut una carrera plena d'èxits, i no només a la petita pantalla.

I és que com a productor teatral i actor ha tingut una important notorietat en el panorama cultural dels últims anys. A més, Àngel Llàcer és un dels membres més carismàtics del jurat del veterà programa 'Tu cara me suena', que arrasa en audiència a Antena 3.

A més, el català té una legió de fans a les xarxes socials, més concretament a Instagram. I és que el segueixen més de 200.000 persones, que estan enganxades a les seves aventures virtuals des de fa molt de temps.

Àngel Llàcer sorprèn en revelar amb qui ha passat la Setmana Santa

El cas és que el mediàtic comunicador ha volgut desconnectar de l'estrès de la ciutat i ha decidit passar la Setmana Santa al camp. Necessitava respirar aire pur, i ho ha fet acompanyat d'un home que està en boca de tothom des de fa unes quantes setmanes.

Àngel Llàcer amb el mar de fons.
Ángel Llácer s'ha deixat veure amb un gran amic seu | Instagram

Una cara coneguda de Telecinco que necessita el suport d'amics com Àngel en una de les pitjors etapes de la seva vida en l'àmbit professional. Parlem de qui era director de 'Sálvame' fins fa poques setmanes, David Valldeperas.

Cap al maig del 2021 va sortir a la llum que David Valldeperas i Xoan Viqueira, la seva parella d'aleshores, havien posat punt final a la relació després de més d'una dècada junts.

Doncs bé, aquest últim any el ja exdirector de 'Sálvame' s'ha refugiat en els seus millors amics, alguns tan mediàtics com Àngel Llàcer. Es coneixen des de fa dècades, i el col·laborador de l'espai de Telecinco ha volgut dedicar-li unes paraules boniques a través del seu compte oficial d'Instagram.

L'escapada d'Àngel Llàcer amb David Valldeperas

Al costat d'un text molt emotiu, Valldeperas ha compartit una fotografia en què surten tots dos junts al camp.

«Fa vint-i-dos anys li vaig fer un càsting. Va ser descarat, irreverent, però molt seductor», comença dient David Valldeperas sobre com va conèixer Àngel Llàcer. Des que es van trobar, la relació entre ells va créixer com l'espuma fins a arribar a la forta amistat que tenen avui dia.

Àngel Llàcer amb el mar i arbres de fons
Àngel Llàcer ha fet una escapada amb David Valldeperas | Instagram

«Dues dècades després, segueixo enganxat a ell. Acumulem moltes vivències. L'última és la que veieu», ha acabat dient el català.

A més, Àngel ha agraït el bon temps que han tingut després d'uns dies en què la pluja ha regat bona part del país. «Per fi una mica de sol! Si us plau, queda't ja amb nosaltres! Sembla que la primavera arriba amb la Setmana Santa…», ha clamat desesperat.

▶️ Ángel Llácer habla de su pareja y del escándalo que protagonizó en la boda

La situació sentimental de David Valldeperas

Tornant a la vida sentimental de Valldeperas, fa poc es va publicar que podria haver refet la seva vida amb Miquel Valls. La suposada nova parella del televisiu és un reporter molt conegut de Mediaset.

Fotomuntatge de Miquel Valls i David Valldeperas
Miquel Valls i David Valldeperas podrien estar junts | Catalunya Diari

En aquest cas, va ser 'Lecturas' qui va destapar aquesta possible relació. La revista va afirmar que se'ls havia vist junts i en actitud molt afectuosa en un dinar d'amics. Una cita a la qual també va acudir Carlota Corredera, que és amiga d'ells

De moment, cap dels dos s'ha pronunciat sobre aquesta informació. Això sí, tampoc volen amagar les mostres d'afecte que se solen fer a les xarxes socials.