YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El català David Meca torna a la TV després d'anys desaparegut: la seva nova vida

L'exnedador ha reaparegut per concedir una entrevista i explicar a què es dedica ara

Imatge de David Meca, nedador
L'exnedador ha reaparegut per concedir una entrevista i explicar a què es dedica ara | Twitter

Són moltes les celebritats les quals van tenir un recorregut important en el seu àmbit i temps després, i com de forma sobtada, desapareixen i no se'n torna a saber res fins que algú es pregunta què se n'ha fet d'aquella persona. Aquest ha estat el cas d'un conegut esportista, el qual ha fet la seva reaparició a televisió, i el qual a més ha causat furor pel seu canvi radical. 

Es tracta, ni més ni menys, de David Meca, el conegut nedador nascut a Sabadell. Després d'anys d'absència en la vida pública, aquest ha retornat amb una entrevista a la televisió. El nedador, a banda d'haver mostrat un claríssim canvi físic, també ha explicat que, després d'haver abandonat l'esport, té una nova i diferent vida. 

Xerrades motivacionals

Tal com publica el mitjà digital 'El Nacional', David Meca va realitzar la seva reaparició pública al canal de televisió Teve.cat, en el programa presentat per Miquel Valls, 'La nova normalitat'. Va aprofitar el seu espai durant l'entrevista per tal d'explicar a què es dedica en l'actualitat: ofereix xerrades motivacionals a empresaris i estudiants.

Encara que sembli d'allò més estrambòtic, és una feina d'allò més demandada, sobretot per grans empreses. «Faig conferències de motivació per fer veure que amb esforç, treball i il·lusió es pot arribar a guanyar el campionat del món» explicava el de Sabadell a l'entrevista a Teve.cat, el qual ja fa deu anys que resideix a Madrid

Anècdotes amb la Shakira

Tot i això, el nedador no només es va voler centrar en la seva vida actual, sinó que també va parlar sobre el seu famós passat. En concret, i tal com recull el mitjà digital citat anteriorment, va voler explicar la vegada que va llogar a la cantant Shakira la seva mansió de Bellaterra. 

Es tractava d'una època bastant tèrbola de la colombiana, ja que va ser quan va mantenir dues relacions alhora de forma paral·lela: amb la seva antiga parella, Antonio de la Rua, i una segona amb el que és el seu actual xicot i pare dels seus fills, Gerard Piqué. A causa dels nombrosos rumors sobre aquesta doble vida, el xalet de Meca era el focus de totes les mirades. 

«Les persones del servei sabien que Piqué havia estat a casa quan rentaven la roba i veien els seus calçotets perquè eren molt bonics», va deixar anar David Meca. A més, volent afegir un to d'humor, va explicar que en una ocasió seu pare es va trobar a Shakira totalment nua: «Crec que per a ell va ser el millor moment de la seva vida».


Comentaris

envia el comentari