Operación triunfo

Sorpresa: L'actor català que serà professor de la nova edició d''Operación Triunfo'

'Operación triunfo' estrenarà professor en la seva nova edició.

'Operación Triunfo 2020' cada cop està més a prop. Les primeres i segones fases del càsting ja ha arriba tal seu fi i ara prop d'una centena d'aspirants participaran en una fase final que tindrà lloc a Barcelona. En aquest últim pas abans de convertir-se en concursants de ple dret, hauran de sotmetre's a una prova final que comptarà amb la presència de gran part del claustre de professors. Aquest amb grans novetats.

L'actor català i director teatre,  Ivan Labanda, és un dels grans fixatges del programa per aquesta nova edició. La seva tasca serà encarregar-se de l'assignatura d'interpretació que servirà als alumnes per a preparar les posades en escena de les seves actuacions setmanals. Aquest paper no li serà fàcil, perquè alguns altres han deixat petjada i no tots han aconseguit complir tot el curs al capdavant del càrrec.

Els Javis van deixar una gran petjada com a professors d'interpretació i després de la seva marxa, l'actriu Itziar Castro va intentar guanyar-se l'estima dels concursants i del públic, però finalment va ser destituïda abans d'acabar el curs. Finalment els Javis van tornar i van quedar-s'hi fins a la finalització del talent musical.

Nova professora de cultura musical

D'altra banda, la cantant de música 'indie', Zahara, també es suma al claustre i es convertirà en la professora de cultura musical. Un càrrec que en altres ocasions ha recaigut sobre Miqui Puig o Guille Milkyway, el cantant de 'La casa azul'. 

Faltarà veure la resta de noms que es confirmaran en els dies vinents. Es dóna gairebé per assegurada la permanència de Noemi Galera com a directora de l'acadèmia i Manu Guix com a director musical.

També et pot interessar...