El català Rafael Morillas s'endú el premi de 100.000 euros d''Ahora Caigo!'

El jove de 19 anys, resident a Sitges, és estudiant de Dret

Rafael Morillas, ganador de '¡Ahora Caigo!'
Rafael Morillas, el guanyador català d''¡Ahora Caigo!' | Antena 3

Han estat molts els qui han expressat que Catalunya és un gran exportador de talent. L'últim espai en experimentar-ho, en aquest sentit, ha estat el programa 'Ahora Caigo'. I és que el català Rafael Morillas, un estudiant de dret de 19 anys i nascut a Sitges, va sorprendre tothom emportant-se el premi de 100.000 euros del programa que presenta Arturo Valls.

Conegut popularment com 'Fali', el jove català va eliminar fins a 10 contrincants per acabar vencent el programa. L'error del seu rival en l'última pregunta —la resposta de la qual va resultar ser: «Cambrera»— va provocar que noi acabés saltant d'alegria

El jove català s'emporta el pot d'‘¡Ahora Caigo!’

Arturo Valls, presentador de 'Ahora Caigo'
Arturo Valls, presentador del programa 'Ahora Caigo' | Antena 3

 

Sense comodins i només un rival a batre, el jove sitgetà va esclatar d'eufòria en veure que el seu rival no podia encertar la darrera pregunta d'Arturo Valls i en saber, evidentment, que era guanyador d'un pot de 100.000 euros.

El seu encert, d'altra banda, va contrarestar amb l'error del seu oponent. I és que aquest, de fet, no va saber contestar a la següent pregunta: «Per poder obrir el seu propi negoci, les protagonistes de la sèrie ‘Dues noies sense blanca’ treballen juntes com…». La resposta va resultar ser: «Cambrera»

El català, dissetè guanyador del programa 

Abans de 'Fali', però, també és de justícia destacar que hi ha hagut altres guanyadors. Aquest és el cas, per exemple, d'en David Gurpegui. El jove, de 28 anys i nascut a Pamplona, també es va emportar l'ostensible premi d'100.000 euros, tot i que va fer-ho fa pràcticament un any. Durant l'octubre de 2017

Abans del jove català, d'altra banda, han estat fins a disset els participants del programa d'Antena 3 que han aconseguit superar tots els rivals i vèncer un dels programes referència de la graella d'Antena 3. 


Comentaris

envia el comentari