Fotomuntatge de Risto Mejide i Laura Escanes.

El català Risto Mejide destapa el problema que podria enfonsar el seu matrimoni

Risto Mejide i Laura Escanes es van casar el 2017

Risto Mejide i Laura Escanes fa uns quants anys que estan casats, encara que no deixen enrere els comentaris respecte a la gran diferència d'edat que els separa.

I la veritat és que alguns són molt nocius, ja que els haters no es tallen a l'hora d'atacar-los.

Recentment, i amb motiu de l'estrena del seu podcast, Cariño, pero ¿qué dices?, la parella no ha dubtat a treure el tema.

Imatge de Risto Mejide amb Laura Escanes.
Laura Escanes i Risto Mejide s'enfronten a moltes crítiques per la seva diferència d'edat. | Instagram: @lauraescanes
 

«Quan un no té por de parlar de les coses és perquè no ha fet res malament. Tinc la consciència molt tranquil·la», assegurava Mejide.

Mentre que Laura confessava que a ella el tema de l'edat «no li ha provocat mai res, ni per bo ni per dolent».

«M'era igual», assenyalava sobre els complicats inicis de la seva relació. Encara que això no impedeix que hagin hagut de suportar comentaris despectius i, fins i tot, insults.

Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma
Laura Escanes jugant amb la seva filla Roma. | Europa Press
 

De fet, Risto va haver de fer front a un desagradable succés durant el passat Sant Jordi, ja que en una de les firmes de llibres li van fer arribar uns papers on hi havia un missatge sobre la diferència d'edat amb la seva dona.

Un fet que no van dubtar a denunciar. «Ella és molt madura per a la seva edat o tu molt pedòfil per a la teva?», es podia llegir.

«A hores d'ara, després de tants anys gaudint d'aquest dia, patir un sabotatge per part d'un idiota no ens arruïnarà Sant Jordi», sentenciava el presentador.

«Set anys després, que hàgim de seguir aguantant aquests imbècils és per fer-s'ho mirar. És el dia dels lectors, i amb ells penso celebrar el dia».

«I tu, a qui s'hagi pres aquesta molèstia, entenc que la ràbia, la mediocritat i l'enveja t'han portat a fer el ridícul d'aquesta manera. Em fas llàstima, sobretot pel covard que has demostrat ser», carregava contra el responsable dels comentaris esmentats.

▶️ El sueldo de los presentadores de TV más famosos de España

Risto Mejide planta cara als seus detractors

La parella sempre ha defensat que la seva diferència d'edat, Risto en té 47 i Laura en té 26, els ha aportat més coses positives que negatives.

«La base de qualsevol relació és la comunicació. Si no hi ha comunicació, com solucionaràs això?», argumenten.

Fa poc, Laura Escanes també havia de fer front als rumors d'un nou embaràs, i és que la influencer ha arribat al seu límit.

Imatge de Risto Mejide i Laura Escanes abraçats i somrient
Laura Escanes i Risto Mejide són molt feliços junts. | Instagram
 

«No, no estic embarassada», començava dient. «Això, senyores i senyors, és una panxa normal en un dia normal amb més o menys inflamació».

«No tinc el mateix abdomen un dia i un altre. De vegades estic més inflada, de vegades menys. És una panxa relaxada i és un vídeo normal», assegurava.

«Per coses així entenc que moltes companyes (i jo mateixa), pensem abans què pujar i què no... si a la mínima que se'm veu en una postura més relaxada ja m'han embarassat», es lamentava.

Laura Escanes amb la seva filla
Laura Escanes ha rebut amenaces contra ella i la seva família a les xarxes socials. | Instagram: lauraescanes
 

«No patiu que si tornés a estar embarassada en algun moment, ho sabreu per mi», prometia als seguidors.

Tot i que no és la primera vegada que ha de fer front a aquest tipus de rumors i especulacions. Així, la jove va voler tancar el tema deixant clar que no entra als seus plans tenir un altre fill.

«Em posaré una mica intensa per respondre aquesta pregunta», advertia. «Crec que no som conscients del mal que pot fer preguntar-ho».

«En el meu cas no em fa mal, però i si estigués intentant-ho i no pogués? I si hagués tingut un avortament? No sabem la història dels altres i és una pregunta superíntima», es pronunciava sobre això.

«Com quan veiem una parella i ja preguntem quan aniran a buscar els fills. Doncs potser no volen i l'únic que fem quan preguntem això és pressionar de forma innecessària».

D'aquesta manera, Laura assegurava que «no està en els seus plans ara mateix, la veritat. No sé què passarà en un futur, però per ara vull i em ve de gust gaudir de Roma».