El català Sergi López formarà part del repartiment de la nova pel·lícula de Woody Allen

El film encara no té nom oficial i està previst que s'estreni l'any que ve
Sergi López
El català Sergi López formarà part del repartiment de la nova pel·lícula de Woody Allen | CatalunyaDiari.cat

Boníssimes notícies les que ha rebut l'actor català Sergi López. I és que, tal com acaba de fer públic el mitjà 'Rac1', el de Vilanova i la Geltrú formarà part de l'elenc de la pròxima pel·lícula que estrenarà el mític director de cinema Woody Allen, la qual estarà produïda per Mediapro.

 

Si bé hi ha molts detalls sobre el film que encara es desconeixen, el cert és que les primeres informacions ja s'han començat a fer públiques, després que la notícia saltés a la llum durant aquest dimarts al vespre.

 

Dos actors espanyols formen part de l'elenc

Així les coses, el popular director de Nova York ha decidit comptar amb l'actor català a l'hora d'encarnar un dels papers de la seva nova creació. Però Sergi López no és l'única persona de nacionalitat espanyola que formarà part de la pel·lícula. I és que Allen també ha volgut contractar l'actriu Elena Anaya, la qual va néixer a Palència i ha participat en multitud de productes audiovisuals.

 

Juntament amb López i Anaya, també podrem veure altres actors de caràcter més internacional. És el cas, per exemple, del francès Louis Garrel i de l'austríac Christoph Waltz.

 

La pel·lícula s'estrenarà l'any 2020

Està previst que el rodatge es dugui a terme aquest estiu. Concretament, la cinta es gravarà a la localitat basca de Sant Sebastià, i la feina dels actors s'allargarà des del 10 de juliol fins al 23 d'agost.

Woody Allen
Aquesta serà la quarta col·laboració entre Woody Allen i Mediapro | CatalunyaDiari.cat

 

Com hem dit abans, hi ha molts detalls sobre el film que encara es desconeixen. Per exemple, no se sap quin nom tindrà la pel·lícula, si bé ja s'ha fet públic que la seva estrena està prevista per a l'any 2020.

 

També ha transcendit l'argument que tindrà la nova obra de Woody Allen: la història gira al voltant d'un matrimoni dels Estats Units que decideix assistir al Festival de Cinema de Sant Sebastià, i serà llavors quan la protagonista viurà un tòrrid affaire amb un popular director de cinema francès. Per la seva banda, ell caurà rendit als peus d'una espanyola que resideix a la ciutat.

 

Quarta col·laboració entre Woody Allen i Mediapro

Tal com recull el mitjà citat anteriorment, amb aquesta ja seran un total de quatre les col·laboracions que hauran fet la productora Mediapro i el director nord-americà. Abans d'aquesta pel·lícula, ja es van unir per llançar obres tan famoses com 'Midnight in Paris', 'Coneixeràs l'home dels teus somnis' i 'Vicky Cristina Barcelona'.

 

Aquest, però, no és l'únic film que Allen té pendent per estrenar. I és que en uns mesos, concretament al setembre, Woody Allen publicarà 'A rainy day in New York', una comèdia romàntica que de ben segur no deixarà indiferent a ningú.Comentaris

envia el comentari