Beth confessa que no li va agradar la cançó amb què va representar Espanya a Eurovisió l'any 2003

Ha afegit que no la va acabar de fer seva, però que l'experiència va ser «brutal»
Beth ha confessat que mai li va agradar la seva cançó d'Eurovisió | cedida

 

Beth, la catalana que va representar Espanya al Festival d'Eurovisió fa 15 anys, ha visitat l'Acadèmia d''OT 2017', on ha aprofitat per parlar amb els concursants sobre la seva participació en el certamen musical. Ara bé, la cantant ha sorprès tothom amb una confessió que ningú s'esperava. «Era l'única persona a qui no li agradava la cançó», ha assegurat Beth, davant les cares de sorpresa dels joves.

 

«Dime», el tema que va interpretar en el festival, va ser «un encàrrec», segons ha explicat la catalana, i per això no va acabar mai de fer-lo seu. Sigui com sigui, el que molta gent recorda és que la intèrpret va començar desafinant, i la cosa no va canviar en tota l'actuació a l'escenari d'Eurovisió, l'any 2003. 

 

La cantant es va obrir fins i tot més, i va confessar que el problema va estar en què «no es creia la cançó». Ara bé, sí que ha volgut deixar clar que l'experiència de participar en un festival com aquest va ser «brutal». 

 

Volia anar pel carrer sense que la gent li digui res

Beth ha volgut aprofitar també per preparar els participants d''OT 2017' per al que trobaran fora de les portes de l'Acadèmia, aprofitant també la seva experiència com a exparticipant d'OT2'. «És molt important que sapigueu què us trobareu i com gestionar-ho», va insistir la cantant. A continuació, va deixar tothom sense paraules, una vegada més, amb una nova confessió: «El que volia era tornar a agafar el metro i anar pel carrer sense que la gent em digués res», va reconèixer. 

 

Beth durant la seva visita a l'Acadèmia d''OT 2017' | RTVE

Sense èxit en el món de la musica

Actualment, segons 'La Vanguardia', la cantant catalana continua molt lligada al món de la música, tot i que sense massa èxit. Ha protagonitzat, a més, el musical 'Gran Retorn a Fansatia', va fer de presentadora d'un programa dedicat a la muntanya al Canal 33, i va anunciar una polèmica aplicació per a telèfons mòbils per denunciar els comerços «poc catalans». 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris