La catalana Helena Garcia Melero perd un important projecte

La presentadora catalana s'acomiada d'un dels projectes més llargs de la seva trajectòria professional.
Helena Garcia Melero presenta 'Tot es mou' a TV3 | Cedida

No es pot entendre TV3 sense una de les seves presentadores mítiques, Helena Garcia Melero, però des de fa molts anys, tampoc es pot entendre la difusió que es fa del Servei 012 de la Generalitat de Catalunya, sense la presència en els seus anuncis, de la presentadora catalana.

L'hem vist en televisió, en marquesines del bus, als diaris, a internet... en tots els suports possibles fent difusió de totes les campanyes que sortien del Servei d'Informació, però a partir d'ara això canviarà. Ha estat la mateixa Melero qui a través del seu compte de Twitter s'ha acomiadat de l'equip del 012, donant la benvinguda a les noves campanyes que arribaran a partir d'ara, això sí, sense la seva presència.

Seguidors nostàlgics

Els seguidors de la catalana a Twitter han volgut agrair la bona tasca a la periodista i fins i tot s'han animat a recordar algunes de les campanyes de Garcia Melero, algunes d'elles indiquen, que ja formen part de la seva vida. D'altra banda, l'equip del 012 també ha agraït la feina de la presentadora.

 

També et pot interessar...