Muntatge fotogràfic de Sandra Barneda i Nagore Robles.

La catalana Sandra Barneda, de pedra en descobrir que Nagore tenia diversos amants

Sandra Barneda és força reservada i no vol donar explicacions sobre la ruptura

Sandra Barneda fa molt de temps que treballa davant de les càmeres, però la seva vida privada continua sent un misteri per a gran part del públic. Prefereix mantenir certes parcel·les de la seva privadesa al marge dels focus, malgrat que de vegades li resulta força complicat. Tothom sabia que era parella de Nagore Robles, així que quan va trencar amb ella es va sentir en l'obligació de donar explicacions.

Sandra Barneda ha parlat poques vegades de la seva relació amb Nagore, però ha deixat clar que encara són bones amigues. La unió sentimental s'ha acabat per motius que es desconeixen i cap de les dues ha tingut un mal comportament. Sofía Cristo, exparella de Robles, no va poder dir el mateix i ha revelat que a la seva ruptura sí que hi va haver terceres persones.

Primer pla de Nagore Robles i Sandre Barneda somrient
Sandra Barneda va estar molt enamorada de Nagore Robles | EUROPA PRESS

Sandra s'ha bloquejat en escoltar el testimoni de Sofía a Viernes Deluxe, ja que ha assegurat que Nagore va tenir diversos amants. La DJ va haver d'internar-se en un centre de desintoxicació i suposadament Robles va aprofitar per tenir aventures amb altres persones. «Hi va haver terceres persones per part meva i per part seva perquè quan jo vaig ingressar, ella va començar una relació i ningú m'ho va explicar».

Sandra prefereix mantenir-se al marge i no vol entrar en polèmiques que no li corresponen, però és possible que doni suport a la seva exparella. La relació que ha tingut amb l'antiga concursant de Gran Hermano ha servit d'exemple per a moltes persones i semblava que era perfecta. Per això la seva ruptura va sorprendre tant i continua generant rumors.

Sofía Cristo considera que la felicitat de Barneda i Robles tenia molt a veure amb les coses que deien d'ella i amb les xarxes socials. Ha aprofitat la seva presència a Viernes Deluxe per dir: «A mi em fa passar una mica de vergonya, no comparteixo aquest tipus de publicacions. Hi ha molta hipocresia social, persones no volen estar amb les seves parelles, però comparteixen fotos felices».

Sandra Barneda pren una decisió: «No vull saber res»

Sandra treballa de presentadora a Telecinco, però el seu talent no coneix fronteres i també està triomfant al mercat literari. Mai no ha tingut necessitat de compartir els seus problemes amb el públic, per això és una persona tan respectada dins i fora de la petita pantalla. Ha triat no vendre la seva vida privada, postura que mantindrà fins al final.

Sandra Barneda amb cara de sorpresa
Sandra Barneda no vol entrar en determinades polèmiques | Europa Press

Barneda, igual que la resta d'espectadors de Viernes Deluxe, ha escoltat atentament la filla de Bárbara Rey. «No reconec Nagore des de fa molts anys, no m'interessa ni en vull saber res. El seu creixement no és el mateix que el mateix i la seva energia no vibra amb la meva perquè estic altrament, jo vibro diferent».

▶️ Nagore Robles llora desconsolada al explicar cómo es su vida sin Sandra Barneda

Nagore Robles gaudeix d'una imatge pública impecable, per això el testimoniatge de Sofía està causant tanta repercussió. La DJ l'acusa d'haver estat infidel i tenir un comportament inadequat, dos factors que van motivar la ruptura.

«Nagore i jo ens vam enamorar perquè estàvem totes dues en una etapa de molta festa i molta disbauxa. No només jo, ella també perquè va entrar en un reality i a mi se me'n va anar de les mans. A mi no m'agradava com em tractava ella i a ella no li agradava com era jo amb el consum», explica Sofía.

Sandra Barneda té un bon record de la seva exparella

Sandra, tan prudent com de costum, no ha parlat de Nagore i tot fa pensar que mai no ho farà amb intenció de fer mal. Durant molt de temps han estat una parella mítica a la premsa del cor i han servit d'exemple per a molta gent.

La presentadora prefereix quedar-se amb els bons moments, que han estat molts, i no pas aprofundir en els motius de la ruptura. Caldrà esperar per veure si Robles respon a la filla de Bárbara Rey o si opta per ignorar les seves paraules.