Muntatge fotogràfic de Sandra Barneda i Nagore Robles.

La catalana Sandra Barneda rep un revés inesperat de Nagore Robles

Nagore Robles s'ha sincerat sobre la ruptura amb Sandra Barneda

Fa uns mesos que Sandra Barneda i Nagore Robles anunciaven que havien trencat. I, des d'aleshores, totes dues s'han centrat en la seva feina per intentar superar aquest cop duríssim.

Tot i això, moltes vegades els resulta impossible fer cas omís als comentaris o preguntes que reben en xarxes socials. Fa poc, Nagore obria una ronda de preguntes i respostes al seu Instagram i s'atrevia a contestar diverses qüestions.

Primer pla de Nagore Robles i Sandre Barneda somrient
Nagore Robles atacava la seva parella, Sandra Barneda | EUROPA PRESS

«Estàs oberta a conèixer gent nova?», li preguntaven els seguidors. Al que la presentadora responia de manera concisa: «Coneixem gent nova cada dia».

I tot seguit arribava la qüestió més compromesa: «Aniries a La isla de las tentaciones si t'ho oferissin ara que ja has treballat amb l'equip?»

Una pregunta davant la qual Nagore contestava: «De què, de temptadora? De senyora de 39 anys, a sobre lesbiana, i amb la seva ex presentant el programa? Però tu què fumes?»

Primer pla de Nagore Robles amb els ulls plorosos.
Nagore Robles està passant un mal moment | Instagram

La veritat és que la resposta no ha deixat ningú indiferent, posant de manifest que la presentadora encara no ha superat la ruptura.

D'altra banda, Robles també la interrogaven sobre la possibilitat de convertir-se en mare. «Et veus amb un nadó?»

Una qüestió que no li feia gaire gràcia. «Sento posar-me seriosa amb això. A veure quan apreneu que aquestes preguntes tan personals no es fan», retreia els seus seguidors.

Nagore Robles i Sandra Barneda
Nagore Robles i Sandra Barneda | GTRES

«Hi ha mil respostes possibles darrere, moltes poden ser difícils. I després hi ha alguna cosa que em molesta. Aquestes preguntes mai les feu als homes. Així que, sentint-ho molt, d'una cosa tan íntima, no parlo amb desconegudes», sentenciava molesta.

Nagore Robles i Sandra Barneda comunicaven la notícia de la ruptura a través de xarxes socials. «L'amor també significa acceptar els finals i deixar-hi anar, malgrat que sigui una decisió difícil».

▶️ Nagore Robles llora desconsolada al explicar cómo es su vida sin Sandra Barneda

Nagore Robles ha reflexionat sobre la seva ruptura amb Sandra Barneda

Un comunicat conjunt amb què pretenien  «evitar les especulacions i notícies difamatòries». «Hem decidit de mutu acord comunicar que des de fa uns mesos no som parella»,

«Prenem camins separats, però desitjant-nos sempre el millor l'una a l'altra. Si us plau, us demanem respecte per a totes dues en aquest moment», podia llegir-se a l'escrit.

El cert és que a Nagore sembla haver-li costat girar full, i no dubtava a compartir-ho públicament. Així, publicava un vídeo en què se la veia completament trencada.

Nagore Robles plorant
Nagore Robles ha compartit els seus sentiments amb els seus seguidors | Telecinco

«Com puc suportar una ruptura? He llegit tants missatges semblants preguntant-m'ho, que he decidit escriure això ara, que estic plorant a llàgrima viva i sento que he de ser honesta amb vosaltres», començava dient.

«Si algú creu que una ruptura no fa mal, no fa vertigen, no et fereix l'ànima, el cor, no deixa un buit enorme, no sents un abisme gegant davant teu, s'equivoca».

«Llegir ara això d'una altra porta s'obrirà, alguna cosa bona vindrà, és una merda, una frase buida, perquè fa mal, trenca i és insuportable. La teoria està molt bé, però la pràctica és horrible, trista i molt difícil . Aquesta és la meva realitat», reflexionava.

Sandra Barneda amb una jaqueta d'estampat de zebra al plató de 'La Casa Fuerte'
Sandra Barneda s'ha centrat en la seva feina | TELECINCO

Tot i això, aquesta complicada situació li ha servit per sentir el suport dels seus seguidors en xarxes socials.

«Sentir el poder positiu que arriba des de les xarxes socials em fa bé, em reconcilia amb elles, sentir-me a prop de persones que hem coincidit en un sentiment en algun moment, em fa sentir a prop teu», reconeixia.

D'altra banda, Sandra Barneda ha preferit mantenir-se més cauta en aquest aspecte i bregar amb els seus sentiments en privat.

«Enamorar-me de Nagore ha estat el més fort que m'ha passat a la meva vida», confessava la presentadora fa tot just dos anys. «Sempre he controlat molt, però ara no. No m'importava res».

«I et veus en la tensió d'un directe i el teu cos tremolant cada vegada que li havia de preguntar, i no el pots amagar. Això va fer que em sentís relaxada i divertint-me per primera vegada a la meva vida», confessava.