Susanna Griso emocionada

La catalana Susanna Griso explica el secret que trenca els seus fills

Susanna Griso ha parlat obertament sobre què ha condicionat la seva vida

Susanna Griso és una de les reines dels matins televisius. Des del seu tron a Antena 3, la periodista catalana condueix el magazín matinal de la cadena.

 

Sense arribar gairebé mai a l'audiència de la cadena rival, Telecinco, Griso s'ha instal·lat en una segona posició còmoda. Aposta per uns continguts més socials i polítics i el cor i els famosos tenen molt poca cabuda a Espejo Público, el seu programa.

Fins i tot ella mateixa és molt reticent a parlar de la seva vida personal. Com a presentadora famosa que és, el públic vol conèixer la seva faceta i personalitat més enllà de les càmeres. Tot i això, Susanna prefereix que el focus se centri en la seva feina i no en el que fa fora d'ell.

Tot i això, quan ha de fer alguna referència personal, per il·lustrar el tema que s'està tractant a l'espai, ho fa sense problemes. Així, Susanna Griso ha parlat dels seus fills, del seu insomni o fins i tot de la seva separació. També hem viscut com marxava en directe del programa davant la terrible notícia de la mort de la seva germana.

Ara Susanna és notícia per les confessions que ha fet sobre la seva mare i com l'ha afectat un esdeveniment que va passar en la seva joventut.

Susanna Griso obre el seu cor i explica un gran secret sobre la seva mare

Susanna ha parlat sobre la seva mare a la presentació d'un llibre, no a plató. L'impacte ha estat el mateix. La novel·la en qüestió és Si te digo lo que hice, de Jaime De Los Santos. Es tracta d'una novel·la sobre l'educació a la postguerra espanyola.

El llibre se centra en una dona, víctima d'una educació precària i freda que no ha après a ser estimada. Com a conseqüència, tampoc no ha sabut ensenyar a estimar els seus fills. Griso ha aprofitat l'ocasió per explicar la història familiar i la de la seva mare.

Susanna Griso somrient
Susanna Griso ha explicat com va ser la dura infància de la seva mare | GTRES

Segons la periodista, la protagonista del llibre, Elvira, té molts paral·lelismes amb la seva progenitora. «Probablement he mamat d'Elvira. Perquè la meva mare, com totes les dones de la seva generació va tenir certa castració emocional. Va néixer l'any 23, va ser una infància molt dura, va viure la Guerra Civil i la postguerra. A més, va perdre la seva mare al part del sisè fill, ella va haver d'ocupar-se del seu germà des del naixement».

Susanna segueix amb una dada punyent: «El seu pare els va prohibir a ella i als seus altres fills plorar al funeral de la seva mare». Tot això va endurir en gran manera el caràcter de la dona que va donar la vida a Susanna.

Susanna Griso es confessa sobre la relació amb els fills

Susanna Griso creu que, igual que a la novel·la, la seva mare també li ha transmès a ella certa fredor emocional en determinats moments. Com bé demostra l'obra, si no et sents estimat i no t'ensenyen a estimar, no podràs transmetre'l als teus descendents.

L'estrella d'Antena 3 assegura que la seva mare «va haver de superar moltíssimes barreres, i això en part, doncs jo crec que també ho tinc. De vegades he intentat sobrereaccionar perquè crec que en general, tots de vegades, sobrereaccionem al que tenim a casa».

▶️ Susanna Griso mete la pata y es duramente criticada

Una de les preocupacions de l'exdona de Carles Torras és que és poc afectuosa. Confessa que s'esforça a ser «especialment afectuosa amb els seus fills», ja que sent que arrossega, en aquest sentit, el caràcter fred de la seva mare.

«La primera reacció que tinc davant d'un moment emocional és de contenció, de fredor, d'austeritat. La gent pot pensar que soc freda, però no ho soc».