IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cataluya estrena una nova televisió i omple la seva programació de cares conegudes

Ares Teixidó i Carlos Fuentes seran alguns dels presentadors de la cadena

Ares Teixidó en un plató de televisió
Ares Teixidó presentarà un programa nocturn | Catalunya Diari

Després del final de les emissions d'El Punt Avui TV, quedava en l'aire la continuïtat de la freqüència de la TDT que ocupava aquest canal. Anteriorment, aquest senyal va estar ocupada durant molts anys per Canal Català, sent una de les alternatives més engrescades de la televisió i sobretot, molt diferent del que s'estava fent a la resta de Catalunya.

Mentre moltes televisions minimitzen la seva programació, el dilluns 27 d'abril neix Tevé.cat, la nova televisió privada de Catalunya i que arriba amb la intenció de ser una alternativa a l'entreteniment i a la informació.

La graella de la nova televisió de Nicola Pedrazzoli, tindrà entre les seves cares més conegudes a Carlos Fuentes que ja va ser una de les cares més visibles de Canal Català amb 'Catalunya opina', aquest, també tindrà una versió jove dins de la programació de la cadena. Un dels altres noms que també s'ha confirmat ha estat el de la lleidatana Ares Teixidó, que presentarà cada vespre un programa des de casa a conseqüència del confinament, on connectarà amb diferents famosos per saber com ho porten.

Una gran aposta per l'entreteniment

Un dels formats que també s'han confirmat per l'estrena de dilluns ha estat el programa 'Zippi zapping', que s'emetrà de dilluns a divendres a partir de les 15h i que tindrà com a presentador i director al també conductor de 'El rondo', Albert Lesan. Aquest, estarà acompanyat d'un altre ex 'Arucitys', Manel Ferrer i que s'encarregarà de la co-presentació i sotsdirecció del programa. En aquest espai repassaran el zàping de la tele, els virals de les xarxes i convidaran a famosos per a participar en reptes impossibles.


Comentaris

envia el comentari