Arturo Arribas amb posat seriós

La causa més probable de la mort de l'actor Arturo Arribas

Arturo Arribas va perdre la vida aquest dimecres al seu domicili després de registrar-se un incendi

El món de la interpretació continua plorant per Arturo Arribas. L'actor perdia la vida aquest dimecres al seu domicili després de registrar-se un incendi a l'interior de l'habitatge. De moment, la policia continua investigant les causes de la mort, així com el motiu del foc.

Tot apunta que la mort es va poder produir a conseqüència del fum tòxic que va provocar la combustió de plàstics i cables. Quan els bombers van arribar a l'immoble es van trobar amb un incendi de dimensions reduïdes, de tot just un parell de metres quadrats.

Tot i això, la cortina de fum que hi havia a la casa d'Arturo Arribas era molt densa, a més de perillosa. Els sanitaris del servei d'emergències van intentar reanimar-lo durant més de mitja hora, però els esforços van resultar inútils.

Arturo Arribas va obtenir el seu paper amb més fama a 'Hospital Central', sèrie de Mediaset, com també ho és 'La que se avecina'.
Arturo Arribas va ser conegut pel seu paper a 'Hospital Central' | Xarxes socials

L'actor, de 56 anys, moria a conseqüència d'una parada cardiorespiratòria. Els fets van passar dimecres a la tarda en un habitatge del barri de Tetuan, a Madrid. Els seus companys i amics de professió segueixen consternats pel tràgic final patit per l'intèrpret.

S'havia fet molt popular a la televisió a la dècada dels 90 per actuar en sèries com Al salir de clase o Hospital Central. En aquesta darrera es pot dir que va assolir la fama tot i gaudir d'un paper secundari. Interpretava el doctor Lucas, un metge de la segona unitat del Samur que apareixia amb força freqüència davant l'arribada de pacients a urgències.

Tenia força presència a la sèrie, malgrat que possiblement poques línies de diàleg. En aquesta producció, que va comptar amb el suport del públic, va estar més d'onze temporades, atorgant-li una gran popularitat.

Sense cap mena de dubte, aquell paper li va permetre continuar treballant a la petita pantalla, malgrat que la veritable passió d'Arturo Arribas era una altra. El teatre havia aconseguit enganxar-lo, i era el seu espai preferit. Durant molts anys s'hi centraria.

El Teatro Español va voler recordar-se'n manant un sentit condol als seus familiars a través de Twitter. També van reconèixer alguns dels seus treballs més reconeguts. Entre ells, Tartufo, Las bicicletas son para el verano, El invierno bajo la mesa o Las Troyanas.

En els darrers anys també va treure a lluir una altra de les seves grans passions, la música. Era freqüent que oferís actuacions en espais amb aforament reduït. Un dels darrers concerts va ser fa uns dies, en concret el 15 de gener a la Sala Blava de l'Espai Ronda de Madrid.

A les xarxes socials compartia algunes de les versions de cançons reinterpretades per ell. Una faceta desconeguda de l'actor que passava inadvertida per a molts. Solia cantar i tocar la guitarra, malgrat que també tenia facilitats per tocar el violí.

Arturo Arribas no estava sol a l'interior de l'habitatge

En el moment de l'incendi, Arturo Arribas no es trobava sol dins de l'immoble. Els bombers van trobar gossos, diversos ocells i un conill, que van ser rescatats abans que les flames acabessin les seves vides.

Arturo Arribas va interpretar un paper de cirugià a 'La que se avecina'.
Arturo Arribas va participar a 'La que se avecina'. | Mediaset

El foc es va poder originar de manera fortuïta, ja que els agents no van apreciar res estrany a l'habitatge. Els investigadors van esperar a les últimes hores perquè es refredés l'escenari i continuar amb la inspecció.

No és la primera mort que es produeix entre els actors de la sèrie Hospital Central. El mes de setembre passat també van haver de lamentar la mort de Jordi Rebellón a causa d'un ictus.

Sense cap mena de dubte, la desgràcia recau un altre cop amb aquesta producció. A les últimes hores els hi ha tocat plorar la pèrdua del seu company Arturo Arribas per culpa d'una parada cardiorespiratòria.