El gigoló estafador proposa una cita a Ana Rosa Quintana

El jove que va conquistar i enganyar fins a 40 dones ha deixat un missatge per la presentadora on confessa que la convidaria a un dinar i després «la cortejaria».

Imatge d'Ana Rosa durant el programa
Imatge d'Ana Rosa durant el programa | Twitter

Albert Cavallé, més conegut com el ‘gigoló estafador’, s’ha convertit en un personatge d’allò més mediàtic i segueix esdevenint el protagonista de notícies veritablement estrambòtiques, motiu pel qual els mitjans de comunicació encara segueixen centrant la seva atenció en ell.

L’últim fet que ha provocat que Cavallé estigui en boca de tothom ha estat l’existència d’un missatge que ha decidit enviar a Ana Rosa Quintana, a la qual no ha dubtat en fer-li una proposta que molts han titllat d’indecent.

El ‘gigoló estafador’ ara és preparador físic per a dones

Els fets es remunten a ahir, quan el programa de la cadena italiana explicava l’última acusació que havia estat vessada sobre el ‘gigoló estafador’, el qual fa poc que s’ha estrenat com a preparador físic per a dones. Aquest gir professional es deu al fet que, segons paraules del mateix Cavallé, les dones «se’m donen millor, i tinc una llarga trajectòria en el món de l’esport, malgrat no estar titulat».

Així doncs, Quintana va enviar un dels seus reporters a entrevistar el gigoló. Però Cavallé, en lloc de comparèixer directe i fer alguna declaració, va preferir enviar un missatge a la presentadora de ‘El programa de AR’. Un missatge que va llegir Miquel Valls, el periodista que s’havia desplaçat fins allí, i que va deixar bocabadats a tots els presents.

«T’haurà preparat la dieta del cucurutxo», deien els col·laboradors

En aquest sentit, i abans de saber què era exactament allò que recollia el missatge, els col·laboradors feien burla sobre l’assumpte, i feien apostes sobre el contingut de l’escrit: «T’haurà enviat la dieta del cucurutxo», comentaven entre rialles.

La veritat és que no estaven massa equivocats, perquè després que Ana Rosa s’aixequés de la taula on estaven la resta de col·laboradors i s’apartés, va explicar que Cavallé cobra uns cinquanta euros per cada sessió que realitza, i tot seguit va etzibar: «Doncs, pels plans que té previstos per a mi, li sortiria caríssima».

Ana Rosa li ha respost a Cavallé que el seu marit fa boxa

I és que, tal com van fer públic immediatament després, el ‘gigoló estafador’ hauria deixat escrit que «amb Ana Rosa faria més un pla d’estiraments, tai-chi, caminar per la sorra de la platja per enfortir les cames i, després, òbviament, me la prendria a dinar i la cortejaria».

Sembla, però, que aquesta proposició indecent no va acabar de convèncer a la presentadora, ja que no li va tremolar el pols a l’hora de respondre-li que el seu marit Juan Muñoz «fa boxa i alguns caps de setmana li dono al sac». 


Comentaris

envia el comentari