'El Cejas' confessa que va tenir una relació amb Núria, parella d'Omar

El concursant li va confessar l'aventura a Kiko Jiménez després que la noia el convidés a dormir amb ella

El Cejas a 'GH VIP 7'
El Cejas li va confessar el seu secret a Kiko | Telecinco

Els concursants de 'GH VIP 7' són sempre una caixa de sorpreses. Com menys s'ho espera l'audiència i, sobretot, de qui menys s'ho espera, arriba una notícia que deixa a tothom amb la boca oberta. Això és el que ha aconseguit El Cejas amb una confessió a Kiko Jiménez que, de ben segur, portarà molta cua dins i fora de la casa. 

Tot va començar quan El Cejas va comentar davant de Kiko, Alba Carrillo i Irene Junquera que Núria, la parella d'Omar Montes, li havia demanat que anés a dormir amb ella. La resta de companys, davant la sorpresa de la proposta de Núria, van preguntar-li al concursant de 'Got Talent' el perquè d'aquesta actitud amb ella. 

Li confessa a Kiko Jiménez

Ell, molt dissimulat, va dir que no volia parlar del tema, però tot donant a entendre de que realment sabia més pel que callava que pel que deia. Efectivament, en un moment a soles amb Kiko, finalment El Cejas va confessar-li que: «Anit quan vaig anar a dormir em va dir Núria que anés a dormir amb ella. Jo no la busco. Ella no ho fa per a res, però no em sembla plan. Ja et vaig explicar ahir que el que hagués de fer amb ella, ja ho vaig fer».

El Cejas i Núria a 'GH VIP 7'
El Cejas i Núria sempre s'han mostrat molt pròxims | Telecinco

 

Davant aquesta indirecta directa, Kiko va començar a tancar cercles i va entendre que, possiblement, els dos joves havien tingut una aventura abans d'entrar a la casa. «Jo veia massa complicitat. Pensava que us coneixíeu d'un parell d'ocasions però res més. Però aquí hi havia alguna cosa que ens havíem perdut», exclamava Kiko.

El pacte abans d'entrar a la casa

En aquest sentit, El Cejas va respondre-li que: «I us ho seguireu perdent tots. Ho vam parlar abans d'entrar. 'Tu callada i jo callat, fi'. Tot i que a vegades em diu cada cosa que... Com no parlem d'això, doncs hi ha tensió». Així doncs, amb aquesta confessió del jove concursant, queden resolts molts dubtes sobre la complicitat entre ambdós i deixa ara oberta la porta al debat fora de la casa.

El Cejas i Núria a 'GH VIP 7'
La parella hauria tingut una aventura abans d'entrar a la casa | Telecinco

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari