Fotomuntatge d'Ana Rosa Quintana i David Flores Carrasco

La censura al programa d'Ana Rosa Quintana que esquitxa David Flores Carrasco

Rocío Flores ha viscut un moment estrany en ple directe a 'El programa de Ana Rosa'

Rocío Flores ha protagonitzat un moment surrealista a 'El programa de Ana Rosa' mentre treballava aquest dimarts comentant l'actualitat del món rosa. Novament, la germana de David Flores Carrasco ha tornat a ser notícia per una cosa que no ha passat desapercebuda per a molts espectadors.

Fa dies que Rocío està barallada amb la seva tia Rosa Benito i la seva cruïlla de declaracions va a més amb el pas del temps. En les darreres dates, la filla d'Antonio David està afectada per l'atac rebut per part de Benito des de 'Ya son las ocho'.

«Em va semblar molt malament que Rosa es queixés que Alessandro Lecquio utilitzés Chayo per fer-li mal a ella. Però Rosa s'ha assegut per fer servir la meva mare per fer-me mal», es lamentava la col·laboradora.

Rocío Flores
Rocío Flores ha protagonitzat un moment surrealista a 'El programa de Ana Rosa' | Mediaset

Sobre aquest tema, Rocío ha explicat que no vol seguir amb aquesta mena de polèmiques: «No aixecaré el telèfon. La meva tia sap l'any i mig que porto. No m'he assegut a contestar ni a Belén, que va demanar el meu acomiadament, ni Jorge Javier, ni Carlota Corredera, ni María Patiño».

L'autocensura de Patricia Pardo amb Rocío Flores

Doncs bé, a Patricia Pardo li cridava l'atenció l'estat on estava Rocío Flores, trencada en llàgrimes per aquest assumpte. Veient la situació, la presentadora suplent a 'El programa de Ana Rosa' s'ha autocensurat amb una pregunta que li qüestionaria Flores, però que finalment no se la va plantejar.

Primer pla de Patricia Pardo presentant El programa de Ana Rosa
Patricia Pardo ha autocensurat una pregunta dirigida a Rocío Flores | MEDIASET

«Per ser tan sincera i tan maca no et preguntaré per una cosa que sé que no t'agrada, ja si això el pròxim dia. És per si hi va haver reconciliació o no, però no, que està amb la llàgrima aquí i no la farem plorar. Serem macos i no li preguntarem», li ha deixat anar.

Era obvi que el nou tema a tractar estava clarament relacionat amb Antonio David Flores i els rumors sobre una possible reconciliació amb Olga Moreno. Però, Rocío Flores ha tingut molta sort amb la benevolència de Pardo i tot s'ha quedat allà.

Per la seva banda, Rocío Flores s'ha quedat una mica descol·locada després de viure aquest moment. I és que, en general, ella no té cap problema a respondre les preguntes personals que li plantegen quan treballa a Telecinco.

Rocío Flores, molt dura amb Rosa Benito

I és que Rocío Flores segueix la seva guerra particular contra la seva tia Rosa Benito. Aquest dimarts a 'El programa de Ana Rosa', la filla d'Antonio David ha esclatat contra ella encara que totes dues afirmen sempre que volen deixar de banda les picabaralles en públic.

Muntatge fotogràfic de Rosa Benito i Rocío Flores
Rosa Benito i Rocío Flores continuen enfrontades als platós de televisió | LND

Amb tot, Rocío Flores ha admès que ella si hagués errat «i actuat malament, hauria sigut la primera a aixecar el telèfon. Perquè ho he fet amb tothom al llarg de la meva vida». Segons la jove, «mai em cauen els anells per demanar disculpes quan m'equivoco».

I és que a la 'influencer' li va semblar fatal que Benito es queixés que Lequio utilitzés la seva filla per danyar-la. La raó, que després ella usés la seva mare per fastiguejar la col·laboradora.

Unes declaracions que li van semblar «tan malament i em va doldre tant» que no va fer cap mena de trucada. I Rocío va finalitzar el seu 'speech' afirmant que no va agafar el telèfon «no per orgull, sinó perquè em va semblar fora de lloc», remarcava la noia en directe.