IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Es revela el missatge de Cepeda que deixa molt tocat a Roberto Leal

Els concursants van celebrar amb una gran abraçada la salvació de Rafa mentre Ariadna i Nick es convertien en els nominats

Roberto Leal al costat d'Ariadna i Nick en la Gala 1 d'OT
Roberto Leal al costat d'Ariadna i Nick en la Gala 1 d'OT | TVE

Aquest diumenge la gala 1 d'Operación Triunfo 2020 va viure les primeres nominacions on Ariadna, Rafa, Samantha i Nick van ser els proposats pel jurat per abandonar l'acadèmia. Després de les dures valoracions per part del jurat, Samantha va ser la salvada d'aquests. 

Roberto Leal va proposar als concursants que escrivissin en les seves pissarres el nom del company al qual desitjaven salvar, sent Rafa l'escollit per unanimitat, ja que tots van escriure el nom del cordovès. El salvat va córrer a reunir-se amb els 13 concursants a l'altre costat de la passarel·la, convertint a Ariadna i Nick en els nominats oficials,  deixant-los completament tocats i en mans del públic.

El moment de tensió va venir a continuació, i és que just després que Rafa travesses la passarel·la, es va produir un moment molt tens quan tots els altres concursants van rebre'l saltant d'alegria mentre cantaven: «Ivo, ivo, ivo 'abarazo colectivo'». Una reacció desafortunada que va deixar Roberto Leal amb cara de pomes agres i als dos nominats, atònits, intentant aguantar la situació. 

El missatge de Cepeda 

Cepeda, exconcursant d'OT 2017 i el qual va ser nominat en nombroses ocasions pel jurat en la seva edició, no va poder reprimir les ganes de criticar l'actitud dels 13 concursants a través de l'aplicació Telegram en un missatge que s'ha fet viral. El gallec va escriure: «De veritat una abraçada col·lectiva mentre dos dels concursants estaven amb el cor trencadíssim? Era necessari?».

A més a més, Cepeda també va voler fer una comparació entre l'edició d'aquest any i el seu pas pel programa, assegurant que ja no és el mateix: «Crec que ho deixaré de veure, els valors no són aquests, almenys no els que eren quan em vaig presentar». El seu comentari ha tingut molta repercussió i molts dels seus seguidors a les xarxes socials se n'han fet eco, mostrant el seu suport a l'extriunfito.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari