Cepeda parla d'Aitana a 'Lo Siguiente'

El cantant va assistir al plató i va parlar sense embuts del seu pas per 'OT' i de la relació que té ara amb Aitana

Aitana i Cepeda
Aitana i Cepeda mantenen una relació excel·lent | Europa Press

Just abans que comencés la gala d''Operación Triunfo 2018' de dimecres passat, segons ha avançat 'La Coctelera', Cepeda va assistir a 'Lo Siguiente' per parlar amb Raquel Sánchez Silva sobre la seva amistat amb Aitana. Encara que el gallec sempre ha evitat fer declaracions a la premsa sobre la relació amb Aitana Ocaña, durant el programa va mostrar els seus sentiments sense embuts.

  Cepeda dona suport a Aitana

  Malgrat haver trencat recentment, és evident que els dos mantenen una relació excel·lent, ja que és habitual veure com Cepeda la defensa i li dona suport en tot el que fa. És per això que el jove no va dubtar a pujar un vídeo a Instagram en què sortia cantant un fragment de la cançó 'Vas a quedarte'.

  El públic, molt dur amb el cantant des que va entrar a 'OT', no va tardar a criticar el que havia fet i va dir-li que s'estava «arrosegant». Al plató, Cepeda va respondre a les crítiques que havia rebut tot dient: «Entenc que algú pogués pensar que hi havia indicis de romanticisme en aquest gest. Ho entenc perfectament, però no valoro les coses quan les penjo».

  Més notícies relacionades: «Aitana parla per primera vegada de la seva relació amb Miguel Bernardeau»

  Cepeda recordando su amistad con Aitana en el programa
  Cepeda defensa i dona suport a Aitana en tot el que fa | TVE

   

  L'artista va explicar que no era un gest especial que havia fet únicament per la seva exparella, sinó que ho acostuma a fer també amb la resta de companys. «Igual que he fet amb la resta dels meus companys, també volia promocionar-la a ella d'una manera especial. Em va semblar que seria bonic fer-li una segona veu al tema i penjar-ho a les xarxes socials».

  Al plató es va defensar de les crítiques d'una manera educada i correcta, però al seu compte de Twitter el cantant va esclatar davant dels comentaris que l'acusaven de voler-se aprofitar de la fama d'Aitana. «A veure si a la penya que està sortint ara de la cova, li entra al cap que sempre he fet, faig i faré el que em surti dels ous per promocionar un company. Torneu a la vostra puta cova», publicava Cepeda sense pèls a la llengua.

  Una relació forjada des de l'amistat

  Durant l'entrevista, Cepeda s'ha sentit incòmode i s'ha ruboritzat mentre mirava vídeos amb la que, fins ara, havia estat la seva parella. La veritat és que tot va començar amb una bonica amistat. Encara que tots dos diguessin dins de l'Acadèmia que només tenien una relació com de germans (potser perquè els dos tenien parella a fora), tota l'audiència especulava que podrien tenir una relació en sortir del programa.

  Aitana i Cepeda
  La relació d'Aitana i Cepeda va començar amb una bonica amistat | Instagram Cepeda

   

  Els rumors van anar augmentant després de l'expulsió de Cepeda a causa de la qual Aitana va quedar destrossada i va cantar 'Procuro Olvidarte', que va commoure mitja Espanya. Després, els rumors es van confirmar: al cap de poc temps d'haver sortit del programa, els dos van decidir començar una relació amb viatges inclosos. Ara, però, sembla que tots dos han decidit posar fi a la seva relació amorosa, i Aitana ha refet la seva vida al costat de Miguel Bernardeau, un dels protagonistes de la sèrie de Netflix 'Élite'.


  Comentaris

  envia el comentari