Chabelita va guanyar 17.000 euros per ser entrevistada a ‘Sábado Deluxe’

La filla d’Isabel Pantoja va anar al plató del programa de Telecinco aquest dissabte per parlar sobre la seva vida

Chabelita durante una de las galas de 'Gran Hermano VIP'
Chabelita durant una de les gales de 'Gran Hermano VIP' | CatalunyaDiari.cat

Isa Pantoja és un dels personatges del cor més mediàtics del moment, més encara després de la seva curta estada a la casa de 'Gran Hermano VIP'. Els programes de televisió se la rifen per fer-li una entrevista, cosa molt difícil d'aconseguir però no impossible tal com ha demostrat 'Sábado Deluxe'.

Chabelita va visitar el passat dissabte el plató del programa de Telecinco per parlar sobre ella mateixa i sobre la relació que manté amb la seva mare. Va ser una de les seves entrevistes més sinceres, però el preu d'aconseguir-la no va ser especialment barat, ja que l'espai presentat per Jorge Javier Vázquez va pagar 17.000 euros per poder fer-li l'entrevista, tal com ha publicat 'Jaleos'.

Telecinco paga un dineral a Isa Pantoja per fer-li una entrevista

La filla d'Isabel Pantoja va estar durant dues hores i quart al programa i, a més, se li ha de sumar una entrevista que fan prèviament per decidir els temes dels quals es parlarà al programa. Així doncs, si va cobrar 17.000 euros per tot aquest temps, significa que eren 6.750 euros per hora, un total de 113 euros per cada minut al programa.

Chabelita hablando con Jorge Javier durante la entrevista
Chabelita parlant amb Jorge Javier durant l'entrevista | Telecinco

 

Tot i que la xifra és molt considerable, no és la més alta que ha cobrat Chabelita per concedir-li una entrevista a 'Sálvame'. De fet, per la primera entrevista que va fer en aquest mateix programa, el gener de 2016, va arribar a cobrar 40.000 euros, més del doble que ara.

Chabelita dona la seva entrevista més sincera

Per tal que Isa Pantoja estigués relaxada i s'acabés sincerant d'allò més, el programa va optar perquè només estigués asseguda en una taula amb Jorge Javier i mantinguessin una conversació com si no hi hagués càmeres. Així, no va haver-hi ni col·laboradors ni públic i es va fer un decorat especial i més íntim.

Chabelita junto a Jorge javier en el plató de 'Sábado Deluxe'
Chabelita al costat de Jorge Javier al plató de 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

L'estratègia sembla que va funcionar d'allò més bé a Telecinco, ja que la germana de Kiko Rivera va parlar de tot, inclús de la relació que manté amb la seva mare. Chabelita va reconèixer que Isabel Pantoja li va demanar perdó per la trucada que va fer a 'Sálvame' i va confessar que durant la seva adolescència no es portaven gaire bé i tenia carències a causa de les absències de la seva mare. A més, també va recriminar a la família per part de mare que «es van aprofitar d'ella» i va assegurar que Julián Muñoz va ser l'error més gran de l'artista.


Comentaris

envia el comentari