Chabelita i el seu xicot, Asraf Beno, en un aeroport amb dues maletes

Isa Pantoja i Asraf, a punt de deixar-ho: «el problema és econòmic»

Isa està cansada que Asraf no aporti tants diners com ella

Isa Pantoja ha deixat enrere el seu passat fosc per centrar-se en la seva nova vida. En aquest projecte té molt a veure el seu xicot,  Asraf Beno, però la parella no està travessant pel seu millor moment.

Isa Pantoja està patint molt per la batalla familiar que ha aïllat a Isabel en Cantora, finca que va heretar de Paquirri. El model ha estat un dels grans suports de la col·laboradora, i junts semblaven haver deixat enrere la tempesta mediàtica.

Asraf Beno sempre ha rebut moltes crítiques, ja que l'acusen de tenir certs interessos que no tenen res a veure amb l'amor. No obstant això, fa diversos anys que estan junts i no han sonat rumors de crisi fins aquest moment.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Isa Pantoja guanya molts diners a la televisió i utilitza el seu sou per mantenir al seu fill i a la seva parella, cosa que ha acabat desesperant-la. Ell es defensa assegurant que el seu sou és menor perquè «ella és filla de», però aquesta excusa sembla no ser suficient.

Asraf va treballar un temps a la televisió, però porta una temporada allunyat dels mitjans i tampoc té una altra ocupació coneguda. Així doncs, tot fa pensar que depèn econòmicament dels ingressos de la jove i aquesta vol que els dos aportin al benestar familiar.

El programa de Maria Patiño, 'Socialité, ha donat la informació en exclusiva i ha aportat diversos testimonis que confirmen la notícia. Amor Romeira, antiga concursant de 'Gran Hermano', assegura que entre ells existeixen una infinitat de problemes.

«És veritat el que esteu explicant, hi ha crisi. Asraf no ha netejat el seu caràcter tòxic i no para de refregar-li que si treballa a la televisió és per ser filla d'Isabel Pantoja», declara.

Isa Pantoja vol que Asraf Beno treballi i aporti diners

Isa ha aconseguit que el seu personatge públic tingui una imatge molt diferent, de fet ara és la cara més amable de la família Pantoja. Està posant molta obstinació per solucionar els seus conflictes familiars, tot i que ningú aposta per la reconciliació definitiva.

Asraf Beno va definir al clan com «una família de merda» i la jove va intentar oblidar aquest atreviment per no originar cap crisi. No obstant això, els problemes han vingut per altra banda: la manca de ganes que té el model de posar-se a treballar.

«Ha estat en 'Viva la vida' i 'Ya es mediodía' i ha marxat perquè no és per la televisió, però tampoc busca una altra feina», explica Amor Romeira per 'Socialité'. Aquest programa ha investigat els comptes de la parella i la veritat és que estan bastant desequilibrades.

Isa guanya el doble de diners que Asraf

La filla d'Isabel Pantoja és una de les col·laboradores més importants a 'El programa de Ana Rosa', encara que el seu sou no és especialment elevat. Cobra al voltant de 1.000 euros mensuals per treballar setmanalment aquest espai, al qual cal sumar-li les seves promocions a Instagram.

Beno va saltar a la fama per la seva trajectòria com a model, tot i que fa molt temps que no puja a sobre de cap passarel·la. Els únics diners que guanya són 400 euros al mes que procedeixen dels seus coquetejos amb el món televisiu.

«Isa el manté i discuteixen moltíssim per això, no diu la veritat per protegir Asraf perquè està molt enganxada a ell. Fins que no conegui a una altra persona no podrà allunyar-se, que es plantegin si han de seguir junts o no», opina Amor Romeira.

La col·laboradora va abandonar Cantora quan tenia 18 anys perquè no se sentia ben tractada ni pel seu oncle ni per la seva àvia. De fet, sempre ha volgut formar una família i gaudir de l'afecte que mai no ha tingut, encara que sembla que no acaba d'aconseguir-ho.