Chabelita confessa no recordar la seva història amb Omar Montes

La filla d'Isabel Pantoja va fer aquesta confessió a 'El Programa de Ana Rosa', espai on col·labora de forma diària com a comentarista de programes de televisió

Chabelita a 'El Programa de Ana Rosa'
Chabelita és col·laboradora de 'El Programa de Ana Rosa' | Telecinco

Chabelita és una noia amb una llarga llista de desamors. A alguns, és possible que els guardi en un racó important dels seus records, a uns altres, simplement ni els recorda. I això és el que li passa amb Omar Montes, actual concursant de 'Supervivientes'.

La filla d'Isabel Pantoja va fer aquesta confessió a 'El Programa de Ana Rosa', espai on col·labora de forma diària com a comentarista de programes de televisió. Precisament durant el debat sobre el programa de supervivència de Telecinco, va sortir el tema que Omar sempre s'havia dirigit a la seva exparella des de l'illa amb bones paraules. Sembla que el jove recorda la seva història amb Chabelita amb estima i, de moment, només té bones referències sobre ella.

El contundent comentari de Chabelita

No obstant això, la filla de la Pantoja no va dubtar en dir que: «M'alegro que guardi aquest bonic record de mi. Llàstima que jo no el recordi a ell». Tanmateix va seguir dient que: «No intentaré opinar del seu concurs, tot i que he de matisar que no tot ha estat com ell explica». «Ara mateix estic tan tranquil·la i súper bé», va sentenciar la jove. Cal recordar que Omar està compartint concurs amb la que va ser la seva sogra, Isabel Pantoja.

Durant les primeres setmanes la relació entre ambdós era força cordial, malgrat això, el pas dels dies han fet crispar l'ambient i la mateixa cantant va atacar fortament al que va ser la parella de la seva filla en una forta discussió. Mentrestant, els dos segueixen al programa i, per la seva banda, Chabelita als programes de televisió comentant i opinant sobre el concurs.

La seva nova faceta com a col·laboradora

Tot i que la germana de Kiko Rivera va manifestar a finals de l'any passat que aquest 2019 intentaria allunyar-se del panorama televisiu, el cert és que la intenció de Chabelita ha tingut la intenció totalment contrària i ara està més present que mai a la pantalla petita. Concretament, cada migdia se li pot veure a 'El Programa de Ana Rosa' parlant i comentant el transcurs de 'Supervivientes'.

Fins ara ha estat defensant a la seva amiga i acabada d'expulsar Aneth, ara caldrà esperar per saber quin paper de defensa exerceix sobre la seva mare i si, finalment, acaba recordant algun dels episodis de la seva història d'amor amb Omar.

Omar Montes a 'Supervivientes'
Omar Montes és un dels concursants de 'Supervivientes' d'aquesta edició | Telecinco

 

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari