Chabelita és confirmada com la dotzena concursant de ‘GH VIP 6’

La notícia s’ha fet pública tan sols un dia després que saltés a la llum que el ‘Mister Univers’ Asfraf Beno també es troba a la llista de participants
Imatge d'arxiu de Chabelita Pantoja | Telecinco
 

 

Falten tan sols un parell de dies perquè comenci un dels programes de més reclam i èxit de Telecinco. Així doncs, ‘Gran Hermano VIP’ està a punt per tornar a la gran pantalla inaugurant la seva sisena edició, i això vol dir que en les pròximes hores coneixerem, presumiblement, els personatges ‘bomba’ d’aquesta temporada.

 

Ara, s’acaba de fer públic el que molts sospitaven des de fa temps: Chabelita Pantoja s’ha convertit en la dotzena concursant confirmada de la següent edició del reality. L’expectació entorn aquest aspecte era tan gran que, per donar la notícia, s’ha convocat una roda de premsa davant els mitjans. 

Imatge d'arxiu d'Asraf Beno | Cedida
 

 

El ‘Mister Univers’ Asraf Beno també participarà a ‘GH VIP 6’

Amb el nom de Chabelita confirmat, ara tan sols queden un parell de places disponibles per tal de formar part d’un dels concursos més longeus i que recull més audiència de tota la història de la televisió. I és que durant el dia d’ahir es va saber que aquesta edició comptarà amb la presència d’un ‘Mister Universo’, el jove Asraf Beno, que esdevé l’onzena celebritat que convertirà la casa de Guadalix de la Sierra en la seva pròxima llar.

 

Així doncs, els dos joves s’uneixen a la llarga llista formada per Ángel Garó, Oriana Marzoli, Darek, Verdeliss, El Koala, Mónica Hoyos, Suso Álvarez, Aurah Ruiz, Makoke i Aramís Fuster. A falta de la resta de confirmacions, es podria dir que el càsting és d’allò més variat i que la diversió i l’entreteniment estan més que assegurats.

 

Makoke i Chabelita rebran unes altíssimes compensacions econòmiques

Chabelita Pantoja y Makoke | CatalunyaDiari.cat
 

 

Un dels temes que més controvèrsia ha causat ha estat l’elevat sou d’alguns dels participants. És el cas de Chabelita i Makoke, que destaquen per sobre de la resta a causa de la constant aparició en els mitjans de comunicació i de totes les polèmiques en les quals s’han vist immerses.

 

Així, doncs, el programa de la cadena d’origen italià percebran unes retribucions més altes que la resta dels seus companys, cobrant un sou de ni més ni menys que 27.000 euros setmanals en el cas de l’exdona de Kiko Matamoros, i 20.000 que percebrà la filla d’Isabel Pantoja. No sabrem com hauran assimilat la resta de participants aquest ‘tracte de favor’, però està clar que podria esdevenir un motiu de desavinences i discussions.