Chabelita no entén el petó entre la seva mare i Omar Montes

Asraf ha advertit que no vol trobar-se amb Omar a Cantora, en cas de ser així, farà escollir entre els dos a la filla de la cantant
Chabelita s'ha mostrat molesta pels petons entre la seva mare i Omar | Telecinco

 

'Supervivientes' ja ha arribat a la fi, però el ressò mediàtic d'aquesta edició sembla que, a vegades, només acabi de començar. Un dels moments més polèmics dels darrers dies va ser la rebuda que li va fer Isabel Pantoja a Omar Montes al plató de Madrid.

 

Més concretament, la celebració que la cantant li va regalar al que un dia fou el seu gendre. L'amistat que ambdós han consolidat durant el programa es va fer palès quan, després que Jorge Javier Vázquez anunciés que Omar Montes era el guanyador d'una de les edicions més vistes de la història del programa.

 

 

La sorprenent i amorosa reacció de la Pantoja

Va ser llavors quan la Pantoja es va dirigir cap a ell i va començar a fer-li multitud de petons a la boca d'una forma molt efusiva. Aquesta acció va deixar sorpresos a la majoria de presents en el plató i a les persones que, a través de la pantalla de les seves televisions, van poder presenciar el moment. Evidentment, una de les persones que més es va quedar bocabadada per l'acció va ser la filla de la cantant.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

Isabel Pantoja va fer-li molts petons a Omar en assabentar-se de que era el guanyador | Telecinco

 

 

Per aquest motiu, dies després de la gran final uns periodistes van preguntar-li a Chabelita sobre la reacció de la seva mare en assabentar-se que era Omar qui guanyava l'edició del programa. En aquest sentit, la germana de Kiko Rivera es va mostrar sorpresa pel moment viscut i va dir que: «No ho entenc, potser vol ser el meu padrastre». Més enllà d'això i intentant treure-li ferro al tema, la mateixa Pantoja va assegurar que «li donaria 20 més», i la seva neboda, Anabel Pantoja va afirmar que la seva tieta era així, de fer molts petons i, a més a més, volia que guanyés Omar.

 

Asraf li fa una advertència a Chabelita

Finalment, al qui no li ha fet massa gràcia l'excel·lent relació entre la Pantoja i Omar és a Asraf, actual parella de Chabelita que ja ha advertit que no té cap intenció de coincidir amb el jove a Cantora. En cas de ser així, conclou, farà escollir a Chabelita entre els dos.

Asraf ha advertit que no vol trobar-se a Omar per Cantora | Telecinco

 

 

També et poden interessar...