Chabelita respon amb contundència a l'entrevista d'Omar a 'Sábado Deluxe'

La filla petita d'Isabel Pantoja confessa estar farta que de la seva exparella parli de la seva família

Chabelita a 'El Programa de Ana Rosa'
Chabelita està passant per un moment delicat a la seva família | Telecinco

Chabelita no pot més. Després que el passat cap de setmana la seva exparella Omar Montes oferís una entrevista al 'Sábado Deluxe' en la qual va explicar aspectes íntims de la família dels Pantoja, la filla petita de la cantant no va dubtar en entrar en directe el diumenge 25 d'agost a 'Viva la vida', per tal d'aclarir alguns conceptes.

El que va quedar clar és que Chabelita està farta que Omar vagi de plató en plató parlant d'ella i de la seva família. Per aquest motiu, va instar a la seva mare, Isabel Pantoja, a aturar aquesta situació, ja que considera que és l'única que pot fer-ho.

Una conversació pendent amb la seva mare, Isabel Pantoja

En aquest sentit, Chabelita va assegurar que intentarà parlar amb la seva mare com més aviat millor, amb l'objectiu de recuperar la calma i tranquil·litat a la família. Això no obstant, sembla que aquesta conversació no serà del tot fàcil, ja que mare i filla porten unes setmanes sense parlar-se després que la Pantoja decidís convidar a Omar a la seva festa d'aniversari.

Tot i la negativa de Chabelita, la cantant va fer prevaldre l'amistat que va forjar amb el concursant a 'Supervivientes' i va decidir que formés part d'un dels dies més importants de la seva vida. En una situació semblant es troba amb el seu germà, Kiko Rivera. Aquest no només no li perdona alguns comentaris que va fer sobre la seva dona, Irene Rosales, sinó que, a més a més, ha decidit crear una cançó al costat d'Omar.

No hi ha dubte que la situació de Chabelita no és fàcil i que si vol calmar els ànims, tindrà molts focs a extingir. Finalment, Chabelita va voler donar-li públicament les gràcies a la seva actual parella Asraf. «Hem tingut vuit mesos perfectes. Es porta molt bé amb el meu fill i amb les persones que estimo. T'estimo», va sentenciar.

Chabelita va entrar en directe a 'Viva la vida'
Chabelita va agraïr la seva companyia a Asraf | Telecinco

 

També et poden interessar...

 


Comentaris

envia el comentari