Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TRÀGIC

🔥 Moren una mare i el seu fill en un incendi a Tortosa

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un blanc a l'edifici de la Generalitat

Chabelita a 'Sábado Deluxe': «No permetré quedar com una 'niñata' que no ha anat a veure la seva neboda»

La filla d'Isabel Pantoja assegura que està cansada de la imatge que la seva família intenta donar d'ella
Chabelita a la seva entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Chabelita no va acudir a l'hospital a visitar el fill del seu germà, acabat de néixer. Kiko Rivera, però ara, a unes declaracions fetes a ‘Sábado Deluxe’, ha volgut aclarir quin va ser el motiu de què això fos així.

 

Va ser el seu germà qui no la va deixar anar a l'hospital a coneixer a la seva neboda Carlota. Chabelita ha volgut deixar clar que no ha estat culpa seva deixant clar que no vol «quedar com la 'niñata' que no ha anat a l'hospital a veure la seva neboda».

 

Segons les seves pròpies paraules, Chabelita està farta de la imatge que la seva família vol donar d'ella: «Els problemes del que està passant ara els arreglaré amb ella a casa, però no permetré quedar com a freda o distant. He decidit callar però ja cansa la imatge que estan donant de mi».

Situació familiar tensa

La jove ha reconegut que hi ha «un evident distanciament» entre ella i el seu germà Kiko Rivera, cosa que a la seva mare no li agrada. A la seva anterior entrevista al programa de Telecinco, va explicar que portava uns dos mesos sense parlar amb el Dj, i que la relació entre ells no passava pel seu millor moment. Pel que sembla, ni tan sols es van felicitar ni van parlar durant les festes de Nadal.

 

Isabel Pantoja ja ha intentat tranquil·litzar una mica la tensa situació familiar assegurant que estima la seva filla i que arreglarà les coses amb ella, Isa va confessar haver-se quedat «bloquejada» després d'escoltar les seves paraules: «Sé que les declaracions de la meva mare són un toc d'atenció per mi. Crec que si el meu oncle Agustín hagués estat dins el cotxe no les hauria fet», va declarar. 

Sorpresa poc agradable

Durant l'entrevista, Jorge Javier li va explicar a Chabelita que li havien preparat una «sorpresa»; es tractava del seu actual marit, Alejandro Albalá, cosa que no li va agradar gens a la filla d'Isabel Pantoja.

Moment de la intervenció d'Alejandro Albalá a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

«A aquest senyor el tinc demandat. No em quedaré amb la reputació de viciosa. Mai he provat res, ni tan sols fumo, però la Justícia és molt lenta. La meva mare i la meva àvia han demandat a aquest senyor i jo he demandat a la seva mare», declarava, visiblement irritada per la presència del seu marit. «Jo només vull el divorci. No sé per què no me'l dóna», assegurava.