Chanel Terrero amb ulleres de sol

La catalana Chanel s'obre en canal i confirma l'error que la persegueix

Chanel confessa l'error que ningú va veure de la seva actuació a Eurovisió

Chanel Terrero ha estat l'autèntica revelació del Festival d'Eurovisió 2022 que es va celebrar dissabte passat a Torí. Un buf d'aire fresc per a la delegació espanyola en aquell certamen, que feia massa anys que recollia demolidors resultats en aquest festival.

Després del seu exitós tercer lloc al certamen europeu, l'artista hispanocubana es va donar un bany de masses tot just aterrar a la capital d'Espanya. I és que la jove i el seu grup va congregar milers de persones a la Plaça Major.

Chanel Terrero a Eurovisió
Chanel va arrasar a Eurovisió | CatalunyaDiari

A Chanel i el seu equip de ball li van rendir un homenatge que mai no oblidaran després de fer història amb Espanya. Sí, perquè la delegació espanyola del festival no aconseguia un lloc tan alt a Eurovisió des que Anabel Conde acabés en segona posició l'any 1995. El cas és que Chanel està de moda i la seva agenda s'ha ajustat moltíssim des que va tornar a Espanya fa tan sols tres dies.

▶️ Uno de los mejores amigos de Chanel desvela su gran secreto

Chanel revela el que no es va veure a Eurovisió

A les darreres hores, l'artista espanyola va concedir una entrevista per al programa de Televisió Espanyola 'La noche D', espai presentat per la còmica Eva Soriano.

Modificant el format del programa, que habitualment és gravat i es recolza en un guió establert, en el cas d'ahir, aquest va gaudir de més frescor. I així ho va agrair l'audiència deixant constància a les xarxes socials.

Primer pla de la catalana Chanel cantant durant un concert
Chanel ens va guanyar a tots a Eurovisió | Europa Press

Chanel arribava pletòrica al plató de 'La noche D', i va malbaratar simpatia i generositat al llarg de les dues hores que va durar el seu merescut homenatge a la televisió pública.

En un moment donat, Chanel va confessar que la seva actuació de 'SloMo' no va ser perfecta. Així és, ja que va revelar l'error que no s'hauria d'haver produït mentre estava cantant aquest tema en directe.

«Vaig tenir una mica de crisi al principi»

Al programa de La 1 van preguntar-li a Chanel per l''error' de la seva jaqueta. Cal assenyalar, tal com va revelar a la xerrada que va mantenir amb la revista 'Lecturas', que aquesta peça creada per Palomo Spain «és preciosa, però pesa. Vaig tenir una mica de crisi al principi, li ho deia als nens, no puc, no puc...».

El cas és que al final Chanel ho va donar tot i va pujar a l'escenari amb aquesta jaqueta plena de vidres de 'Swarovsky'. Però el cas és que tot no va sortir com estava ideat parlant de la jaqueta en particular, perquè la peça es va obrir abans del degut.

Imatge de Chanel al programa la Noche D
Chanel va ser convidada al programa 'La Noche D' | RTVE

Chanel ha admès en directe que hi va haver un moment en què la jaqueta la va preocupar i molt. Una sensació que es va dissipar quan una persona clau per a la jove li va dir «trenca la jaqueta, que et doni igual».

L''error' de Chanel que va passar desapercebut per a tots

Així les coses, l'artista va pujar a l'escenari turinès i només es va enfocar a executar tan bé com fos possible la cançó i gaudir del moment. «En aquell moment de passar-m'ho bé, vaig fer un moviment més fort i la jaqueta es va obrir». D'aquesta manera, revelava l'error que va tenir lloc sobre l'escenari.

Imatge de la jaqueta que va portar posada Chanel a Eurovisió
La jaqueta que va portar Chanel per Eurovisió i que no hauria d'haver-se obert durant l'actuació | RTVE

Aquest error imprevist va passar tan desapercebut que fins i tot va deixar atònits Tony Aguilar i Julia Varela, comentaristes de la gala eurovisiva. Tots dos, convidats ahir al programa de La 1, no donaven crèdit al qual havia passat.

«A què als assajos la jaqueta no es va obrir en cap moment?», es va dirigir a ells a 'La noche D' per explicar el contratemps al qual la cantant ha volgut treure importància en tot moment.