Primer pla de Chanel Terrero

La catalana Chanel, impactada pel resultat històric d'Eurovisió: no podia respirar

Chanel ha donat a Espanya un dels millors resultats en la història d'Eurovisió

Chanel ha fet història a Eurovisió 2022. L'artista ha aconseguit una de les puntuacions més altes. Després de l'actuació, la catalana ha donat les primeres declaracions on agraeix tot el suport rebut.

La seva, era una de les actuacions favorites per alçar-se amb el micròfon de vidre. I és que Chanel va aconseguir fer vibrar tot Europa amb el seu cèlebre 'SloMo'. Una interpretació que va fer recuperar la il·lusió pel festival a tots els seus fans.

Chanel va ser la desena candidata a actuar i ho va fer amb tots els luxes. L'actriu, que ha treballat molt per aconseguir-ho, va revolucionar l'esdeveniment aconseguint un gran nombre d'espectadors. El festival va tenir una audiència mitjana a TVE de 6.385.000 milions de persones (50,8%), una dada històrica.

Però no només això. Un cop finalitzades totes les actuacions dels països participants, l'entusiasme i les ganes de guanyar va fer que aquesta dada es disparés. Un 61,3% de l'audiència (7.942.000 espectadors) va estar pendent de les ajustades votacions.

Finalment, Chanel va aconseguir la medalla de bronze amb un total de 459 punts. Un resultat brillant que ha batut molts rècords i ha deixat empremta. La catalana va polvoritzar el rècord històric de punts del nostre país.

Les xarxes socials es van inundar de missatges de suport a la cantant. «Es confirma: Chanelazo», expressaven molts dels usuaris. Això ha estat el resultat d'una brillant actuació que no ha deixat indiferent ningú.

Chanel Terrero, seriosa
Chanel ha demostrat estar a l'altura. | Instagram

Chanel, la reina amb qui ha vibrat tot Catalunya

Desgranant els 459 punts de Chanel, 228 han estat del públic i 231 del jurat. La cantant va aconseguir ser la tercera més votada. La victòria se la va emportar Ucraïna després de rebre 439 punts, una xifra que ho va canviar tot i que va elevar el país a la primera posició.

Una victòria que ha estat jutjada per molts, ja que l'atribueixen al conflicte bèl·lic en el qual es troba en aquests moments. Així mateix, molts personatges públics van expressar la seva opinió a través de les xarxes socials.

«L'actuació de Chanel és el millor que he vist en molt de temps», va escriure Risto Mejide al seu compte de Twitter. Van ser molts els famosos que van voler enviar un missatge a l'artista d'Olesa de Montserrat després d'acabar el festival.

Chanel Terrero fent un petó al trofeu del Benidorm Fest.
L'actuació de la cantant va ser espectacular. | Europa Press

«Un tercer lloc amb gust de victòria, has fet història Chanel», confessava India Martínez. Uns missatges de suport que la catalana rebia entre llàgrimes després d'acabar les votacions.

«Estic plorant d'emoció! Moltíssimes gràcies perquè ha estat increïble», confessava molt emocionada. A més, va voler deixar clar que «ho hem gaudit moltíssim i gràcies pel suport. No puc respirar».

▶️ David Bisbal 'responde' a la foto de Chenoa y su ex, Elena Tablada

També va aclarir si tornaria un altre any a Eurovisió. «Sí, però és just que altres visquin això», confessava Chanel minuts després d'acabar el festival. L'artista ha convidat a tothom a participar al Benidorm Fest. «Dels covards no se n'ha escrit res; l'art ha de prevaldre sempre, amb humilitat i amb cor», va sentenciar.