Chanel Terrero

La catalana Chanel publica la primera foto amb el seu amor incondicional

Chanel ja no amaga el seu amor per la persona més especial

Chanel Terrero és la revelació del moment al nostre país. I tot després que la jove aconseguís acabar en tercera posició del festival d'Eurovisió celebrat dissabte passat a Torí.

La cantant hispano-cubana va sorprendre tothom pel seu rendiment físic i vocal a més de fer una coreografia perfecta amb els seus cinc companys de ball.

L'actuació de Chanel va estar a punt de guanyar. Però el vot solidari per a Ucraïna va penalitzar i molt les aspiracions de la intèrpret de SloMo.

Chanel Terrero a Eurovisió
Chanel Terrero va obtenir un molt bon resultat a Eurovisió.   | España Diario

Després de la seva exitosa participació al certamen musical, Chanel va tornar a Espanya amb el seu grup de ball. A terres espanyoles, la jove va començar a adonar-se de la repercussió que havia tingut la seva meravellosa performance a sobre de l'escenari torinès.

Chanel rep l'afecte de tota Espanya

Durant aquests primers dies després del rotund èxit d'Eurovisió, Chanel no ha deixat d'acudir a diferents actes. Han estat diversos homenatges que reflecteixen com va agradar la seva actuació a gairebé tots els 'eurofans'. Una audiència que es va quedar enganxada a la pantalla del televisor com feia anys que no passava.

Chanel Terrero al programa La Noche D
Chanel està molt unida a la seva germana.   | RTVE

De Chanel se n'han dit moltes coses, com que tenia una relació amb una de les ballarines de l'actuació a Eurovisió. Una cosa que va desmentir dies més tard al programa 'La noche D', presentat per la còmica Eva Soriano.

La realitat és que Chanel Terrero té parella, tal com ja va sortir a la llum fa uns dies. I aquest no es va voler perdre la cita eurovisiva per recolzar la seva noia en un dels moments més importants de la seva vida.

Chanel no només té el suport de la seva parella, ja que els seus pares i la seva germana, igual que la seva àvia, hi han estat en tot moment. Els tres primers van ser presents a Torí per veure-la aconseguir aquest merescut tercer lloc.

▶️ Fallece el emblemático actor Chete Lera

Betlem, la germana de Chanel i el seu amor incondicional

En aquest cas, volem posar el focus a la seva germana, Betlem. Tant presencialment com a les seves xarxes socials, ha donat la major força possible a la jove. Amb aquest suport, ha pogut aconseguir el seu objectiu a sobre de l'escenari i posar Europa cap per avall.

Chanel Terrero, seriosa
Chanel Terrero té una llarga trajectòria com a actriu i ballarina. | Instagram

A la seva germana Betlem l'hem coneguda a través d'Instagram on ha compartit amb orgull alguns moments viscuts a la ciutat italiana. El seu amor per la seva germana l'ha portada fins i tot a fer-se un tatuatge en honor a Chanel, a qui estima com ningú al món.

«Ets la reina de la meva vida», ha publicat Betlem al seu perfil d'Instagram. Ho ha fet amb una imatge en què es pot veure el tatuatge que s'ha fet després del tercer lloc de la seva germana a Eurovisió. «Ets tota la meva vida», ha estat la resposta de l'artista.

El gest de la germana de Chanel que no passa desapercebut

Parlem d'un tatuatge on resa aquest lema: «Chanel 110». Uns números que no ha revelat quin significat tenen, encara que segur que és un tema molt personal entre totes dues.

Alhora, la germana de l'artista va tenir un detall molt bonic amb la seva germana el dia que va saber que actuava en desena posició del certamen.

La jove va posar un tuit que en pocs minuts es va fer viral on sumava l'1 més el 0 i el resultat era quedar primera. «Vaig sempre primera, mai secondary», va publicar, en una clara picada d'ullet a la lletra de la seva cançó SloMo. Una cançó que mai no oblidarà al llarg de la seva carrera, que segur que es veurà molt beneficiada després del que s'ha pogut comprovar al festival d'Eurovisió.