Chanel Terrero

La catalana Chanel revela per fi qui és la seva misteriosa parella després d'Eurovisió

Chanel té el cor ocupat, com s'ha encarregat d'explicar

Chanel, de 31 anys, és un dels personatges del moment al nostre país. Tot perquè ha aconseguit arrasar a Eurovisió portant Espanya a la tercera posició amb el seu SloMo. Un èxit que es basa en el seu talent, la seva feina i el suport del seu entorn, com és el cas del seu xicot.

Fins ara s'havia parlat de relacions anteriors de l'artista, però ara sabem que està feliç amb la seva parella actual. Un home que prefereix mantenir-se en segon pla, però del qual no ha dubtat a parlar públicament.

Chanel, feliçment enamorada

La representant d'Espanya a Eurovisió 2022 compta amb una enorme legió de fans que s'han quedat estupefactes amb la seva actuació al festival. És més, fins i tot, al final, ha aconseguit captivar els que preferien Rigoberta Bandini o Las Tanxuguerias per a aquest esdeveniment. I això ha comportat que es generi un gran interès per conèixer-la a fons.

Ara sabem que va néixer a l'Havana i que amb 3 anys va arribar a Espanya amb la família. Es van instal·lar a Olesa de Montserrat (Barcelona) i aviat va mostrar interès pel món artístic. Per això, amb el suport dels seus pares, va iniciar els estudis de cant, dansa i interpretació de la mà de figures com Coco Comín.

▶️ Risto estalla y desata la polémica con sus controvertidas palabras sobre Eurovisión

El debut de Chanel va arribar amb 16 anys i des de llavors no ha parat. Per exemple, ha treballat a musicals com Flashdance, El Rey León i El guardaespaldas, entre d'altres.

De la mateixa manera, sabem que el seu nom se'l va posar la seva mare, per ser una gran admiradora de Coco Chanel. I també que a la cantant li agrada mantenir allunyada del focus mediàtic la vida sentimental. Per això ara, que està suscitant tant d'interès, està posant més esforços que mai per mantenir-la fora de les càmeres.

Chanel Terrero, seriosa
Chanel Terrero reconeix que té el cor ocupat i que el seu xicot es un pilar fonamental | Instagram

Tot i això, davant de notícies i rumors sorgits, no ha dubtat a reconèixer que no està soltera, que té parella.

Ho ha fet en una entrevista per a Vanity Fair en què ha revelat que el seu noi l'acompanyaria a Torí per al festival. Això sí, va deixar de manifest que «estarà entre el públic, però no el veurà ningú. Em dona molta estabilitat dins de tota aquesta bogeria».

I ha estat així, no s'ha pogut descobrir qui és la parella. Però no sabem fins quan serà així, ja que ara que ha aconseguit aquest èxit segur que la premsa intentarà desvetllar la identitat del noi. Serà qüestió de temps.

Chanel i les seves dues relacions anteriors conegudes

L'eurovisiva està feliç i enamorada com ha reconegut, però no és la primera vegada que se sent així. N'és una bona mostra que s'han revelat dues de les relacions sentimentals que va mantenir en el passat.

Potser la més sorprenent, per la seva popularitat, és la que va viure al costat de Víctor Elías, conegut per la sèrie Los Serrano. Tots dos comparteixen la seva passió per la música i la interpretació i això va ser el que els va unir. És cert que després van trencar, però mantenen una relació d'amistat.

Víctor amb Chanel
Víctor Elías i Chanel Terrero van estar junts bastants anys | Xarxes socials

Tal és la cordialitat que existeix entre ells que ell, que ara surt amb Ana Guerra, no va dubtar a fer servir les xarxes per recolzar-la. Ho va fer després de les crítiques quan va ser escollida com a representant per a Eurovisió al Benidorm Fest. Així, va escriure: «Em quedo curt amb totes les paraules que tinc».

«Preparació, il·lusió, passió, vocació, talent».

La segona història d'amor que es coneix de Chanel Terrero és amb el director i productor David Ávila. Van estar junts fa 7 anys i van viure una relació bonica que ella no va dubtar a mostrar públicament.