Chanel Terrero

La catalana Chanel confessa que un home l'ha il·lusionada a Eurovisió 2022

Chanel Terrero ha confessat que el festival és més dur del que sembla

Chanel Terrero, la representant d'Espanya a Eurovisió 2022, ha aconseguit una cosa pràcticament impossible: convèncer els seus detractors. Recordem que va guanyar el Benidorm Fest, un concurs que va presentar l'artista Alaska i que tenia com a objectiu trobar la nova estrella del país. Tothom volia que guanyés Rigoberta Bandini amb la seva mítica cançó Ay mamá, però la situació va canviar a l'últim moment.

Chanel Terrero va demostrar que la seva proposta, el tema SloMo, era més potent i va aconseguir la victòria del Benidorm Fest. Gran part del públic no va acceptar el premi i la cantant va començar a rebre una campanya d'assetjament que actualment ha desaparegut. Gràcies al seu esforç i dedicació ha demostrat que els seus enemics no tenien raó: ella sí tenia possibilitats de guanyar.

Chanel Terrero, seriosa
Chanel Terrero s'ha convertit en una estrella internacional   | Instagram

Chanel, en una entrevista que ha concedit al diari ABC, ha revelat que darrere d'aquest èxit hi ha un home molt poderós. Una persona que l'ha il·lusionada prou per lluitar fins al final: Eurovisió era el seu somni i volia gaudir-lo. Estem parlant de Tony Sánchez-Ohlsson, que la va trucar per proposar-li ser la intèrpret de SloMo.

Chanel va escoltar l'oferta de Tony i de seguida va començar a il·lusionar-se per tot el que havia d'arribar. Ella va ser la primera a apostar pel projecte, confiança que demostra damunt dels escenaris. Sap que la seva cançó era una de les favorites.

Ha explicat que es va enamorar de SloMo només escoltar els primers compassos perquè es va adonar que la cançó era per a ella. «Tony Sánchez-Ohlsson em contacta perquè em coneix de musicals i diu que estan buscant una veu pel tema». Aquestes paraules demostren que la jove va triomfar al Benidorm Fest sense enganyar ningú, no com s'havia insinuat fa uns mesos.

Chanel Terrero relata el seu malson: «Hi ha racisme»

Chanel està brillant, però ha hagut de lluitar força per guanyar-se el respecte del públic. Des que va guanyar el Benidorm Fest ha rebut crítiques dures i ha arribat el moment d'explicar la veritat, ja que ningú no es mereix ser atacat. Els fans de Rigoberta Bandini, el seu gran rival, van convertir les xarxes socials en l'escenari d'una guerra que ja s'ha acabat.

Chanel Terrero amb el trofeu del Benidorm Fest
Chanel Terrero s'ha guanyat el suport de Telecinco | Europa Press

«Hi ha racisme, he rebut missatges a Twitter racistes per bandera, fins i tot homòfobs i xenòfobs, dient-me de tot», explica la cantant. El temps ha demostrat que les crítiques no tenien sentit, encara que no li hagin demanat perdó. Assegura que no guarda rancúnia a ningú i que ha viscut el procés molt ben acompanyada.

Terrero sap que la seva vida ha canviat per sempre i que a partir d'ara serà una artista reconeguda a nivell internacional. Tot s'ho deu a Tony Sánchez-Ohlsson, l'home que la va il·lusionar amb una cançó que avui ha esdevingut un himne per a molts. A Telecinco, sobretot als programes de La Fàbrica de la Tele, estan donant molta publicitat a l'artista.

Chanel Terrero es justifica: «No m'he posat a pensar en el que és dolent»

Chanel ha donat una lliçó a tots els seus enemics i s'ha guanyat l'afecte de periodistes molt importants. Nuria Marín, presentadora de 'Socialité', ha ressaltat el canvi que ha experimentat la nostra representant a Eurovisió 2022. En un primer moment gran part del públic en dubtava i ara amb prou feines hi ha gent que no estigui del seu costat.

▶️ Rafa Nadal dice basta y le confiesa a Xisca que no quiere saber nada

Terrero preferia gaudir de l'experiència, per això no guarda rancúnia a ningú. «No m'he posat a pensar en el que és dolent. Només he vist que hi ha gent que no conec de res que m'ha escrit, que em recolza i em defensa», explica a ABC.