Pla de Chari Lojo, exconcursant de Gran Hermano i Cámbiame Premium

Chari, la concursant de 'Gran Hermano' que ha acabat a la presó

Chari ha canviat radicalment de vida i comparteix tots els seus moments a través de les xarxes socials

Chari ha canviat els 'realities' de Telecinco per la presó. Així és, perquè és on treballa des de fa un temps gràcies a unes oposicions. Per tant, la seva vida ha fet un vertiginós gir del qual no dubta a compartir tots els seus moments a través de les xarxes socials.
 

La concursant va saltar a la fama després de la seva participació en el mític concurs de convivència de 'Mediaset', on va brillar per la seva actitud i frescor, convertint-se en una de les principals protagonistes de l'edició.

Passat un temps, va ser convocada per intervenir com a concursant a 'El Reencuentro: 10 años después'. Però, en aquesta ocasió, la seva estada es va veure pertorbada per una mala actitud que va acabar amb la seva expulsió disciplinària després d'una forta baralla amb el seu xicot, a qui també van expulsar.

Aquesta fama va aconseguir que fos una de les participants de 'GH VIP 3', on va concursar al costat de Belén Esteban. Tot i que la seva nova estada a la casa de Guadalix no va ser tan explosiva com la primera, sí que va regalar grans moments.

També va participar en l'extint programa de moda de Telecinco, 'Cámbiame Premium', però tot això forma part del seu passat. Ara la seva vida és molt diferent, i aquesta setmana ha saltat una informació sobre la seva actual professió que ha deixat impactat a tothom.

Chari, dels programes de Telecinco a una presó de Ceuta

Des de fa molt de temps, Chari es troba desapareguda de l'actualitat rosa i dels programes que li van fer guanyar notorietat social. I és que, després del seu pas per 'GH' o 'Cámbiame', no s'ha tornat a saber res d'ella.

Les úniques informacions que s'han conegut de la seva vida són gràcies a les xarxes socials, en què és molt activa. A través d'aquestes, podem apreciar una infinitat de fotografies en biquini, dels seus viatges o al costat del seu xicot.

No obstant això, la seva activitat professional dista molt de la imatge que ofereix als seus seguidors d'Instagram. Sí, perquè d'un temps ençà va decidir fer un canvi a la seva vida i aconseguir una feina que li proporcionés estabilitat.

Per a això, es va presentar a unes oposicions i va acabar aconseguint una plaça com a funcionària de l'Estat. En concret, l'examen al qual va sotmetre's és el que permet ser funcionària de presons.

Així que, des de fa uns dos anys i mig es troba exercint la seva nova professió al Centre Penitenciari de Fuerte Mendizábal a Ceuta, Espanya. Així, va confirmar-ho en el seu dia un diari local que va donar la primícia de l'exconcursant.

A més, aquesta nova ubicació li permet estar molt a prop de la seva terra natal i del seu entorn, alhora que li proporciona una nova intimitat allunyada dels focus i la premsa del cor. Així doncs, la seva nova professió li ha donat una nova oportunitat i una assegurança per salvaguardar el seu futur.

Així mateix, aquest treball li permet seguir fent tot allò que gaudeix i li agrada, ja que li facilita temps lliure per seguir conreant el seu cos com demostra incessantment a les seves xarxes socials. També li permet viatjar per tot el món i conèixer nous llocs.

D'altra banda, Chari aprofita el temps al costat del seu xicot, Agustín Redondo, un enginyer civil que també treballa per a l'Estat. Al costat d'ell gaudeix de totes les seves aficions, perquè tots dos es complementen molt bé i comparteixen moltes coses en comú.

A través del seu perfil a les xarxes socials hem vist a la parella gaudir dels seus viatges o fer esport junts per tonificar. A més, Chari deixa constantment clar l'amor que sent per ell i els plans de futur que tenen en comú.

Sens dubte, la seva vida ha fet un gir espectacular i se la veu més feliç que mai. Així que, allunyar-se dels platós de televisió li ha anat de meravella i ara gaudeix de la vida d'una manera molt diferent.