Tensió a 'Sálvame' per l'enfrontament entre el marit de Lydia Lozano i els directors

Charly va voler mostrar el seu desacord amb els continguts del programa

Lydia Lozano en arxiu al plató de Sálvame
Lydia i charly protagonitzen un tens moment amb els directors de 'Sálvame'   | Mediaset

Lydia Lozano torna a ser notícia per la relació amistosa que uneix al marit de la periodista amb la seva ara enemiga de plató, Marta López. Arran d'això, Jorge Javier Vázquez, li ha preguntat a David Valldeperas, director del programa, si en algun moment ha viscut un desacord amb Charly, el marit de Lydia i aquest ha respost afirmativament per a acabar explicant el que va ocórrer en el passat amb el marit de la tertuliana.

Segons ha explicat Valldeperas, ell es trobava en una terrassa en companyia d'altres directius de 'Sálvame' entre els quals també es trobava Carlota Corredera. En un moment donat va aparèixer Lydia Lozano acompanyada del seu marit Charly, i va ser llavors quan l'arquitecte es va acostar als directius i va mostrar el seu malestar per com es tractava a la seva dona en algunes ocasions durant el programa, deixant als allí presents al·lucinats i amb una Lydia Lozano que no sabia com actuar.

Per la seva banda, Lydia es va sentir molt afectada i, de fet, ha plorat quan tot això s'ha explicat, va intentar suavitzar la situació una cosa que segons sembla va funcionar per a desbloquejar el moment en qüestió. A més, ha afegit que l'única cosa que va dir el seu marit era que no li venia de gust saludar a les persones que tan malament li ho fan passar a la seva dona en el programa en el qual treballa.

La cara menys coneguda de Charly

Encara que Lydia intenta sempre evitar parlar del seu marit en públic, el programa en el qual treballa acostuma a treure'l a relluir i no sempre per bons motius. Ara, la seva relació amistosa amb Marta López està sortint a la llum, airejant-se fins i tot missatges privats que haurien intercanviat i que afectarien alguns dels treballadors de la cadena.

De moment, es desconeix el contingut dels missatges i tampoc se sap a qui afecten exactament, però dependrà López decebre a Charly, perquè Lydia ja no la considera amiga després de tot l'ocorregut amb el confinament preventiu que es va realitzar en l'espai setmanes enrere.


Comentaris

envia el comentari