Commoció a 'Sálvame': Chelo anuncia entre llàgrimes la mort la seva germana

La col·laboradora va intentar mantenir-lo en secret per no vulnerar la privacitat de la seva família

Chelo García Cortés cridant al plató de Supervivientes amb Jorge Javier de fons
Chelo García Cortés ha obert el seu cor   | GTRES

Commoció a 'Sálvame'. Si bé és cert que Chelo García Cortés acostuma a ser força reticent a parlar de la seva vida privada i s'escuda en el seu paper de periodista per preservar la seva intimitat, també ho és que de tant en tant la col·laboradora de Telecinco sorprèn amb les 'bombes' més inesperades. I entre aquestes, la que ha revelat avui: la mort de la seva germana María Jesús fa un mes i mig. 

La periodista catalana ha anat més enllà per explicar la seva gran unió amb María Jesús. Ja que encara que no són filles dels mateixos pares, el cert és que Chelo estava molt unida a la seva germana i que aquests dies està passant els pitjors moments de la seva vida. 

La notícia, per més inri, agafa per sorpresa a l'audiència de Telecinco perquè Chelo García Cortés no havia fet pública la difícil situació de salut que travessava la seva germana. És per això que la notícia ha resultat ser un autènitc gerro d'aigua freda al plató de 'Sálvame', que no ha dubtat a l'hora de donar el seu suport unànime a Chelo. 


Comentaris

envia el comentari