Chelo assegura que: «Estic farta, sóc bisexual»

La col·laboradora va acabar amb les especulacions dels seus companys sobre la seva orientació sexual afirmant que manté una relació sentimental des de fa 29 anys

Chelo García Cortés, en directe
Chelo García Cortés esclata en directe sobre la seva sexualitat | TELECINCO

El passat dimecres es va viure un dels moments més tensos que es recorden al programa ‘Sálvame’ quan Chelo García Cortés va explotar contra tots els seus companys i el director del programa de Telecinco.

La col·laboradora va mostrar el seu cabreig, cansada que sempre se li qüestioni la seva orientació sexual. I és que en més d’una ocasió ha estat víctima de les especulacions dels seus propis companys, cosa que a Chelo sempre li ha provocat certa angoixa.

Aquest cop, les especulacions anaven dirigides a una possible relació de Chelo García Cortés amb Isabel Pantoja i com no ha estat la primera vegada que dubten d’una possible atracció amb la cantant, va explotar: «Estic farta que se’m relacioni amb tothom. Qui us penseu que sóc jo?» En aquell moment, el seu company Kiko Hernández i el públic es va posicionar a favor seu ovacionant-la mentre Chelo plorava.

Fa 29 anys que està amb la seva dona

La polèmica no es va quedar aquí, i Chelo va afegir amb rostre seriós mostrant la seva indignació que: «Estic fins als nassos, sóc bisexual, què passa? Fa 29 anys que estic amb la meva dona, què més voleu?».

En aquell moment, Jorge Javier Vázquez, presentador del programa, la va defensar afirmant que Chelo sempre havia tractat aquests temes amb molta claredat: «Ella mai ha volgut ocultar la seva orientació sexual». Fins i tot, la gallega, anteriorment, ja havia reconegut públicament algunes de les seves relacions, com per exemple la que va tenir amb Bárbara Rey. Van ser un dels moments més durs de la col·laboradora al programa i es defensava dient: «Ningú t’obliga a sortir de l’armari!».

L’ambigüitat de Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier, al plató de 'Sálvame'
Jorge Javier defensa a Chelo sobre la seva sexualitat | LA COCTELERA

 

Tot i les mostres de suport i les intencions de calmar els ànims a la col·laboradora, Vázquez li va preguntar si també volia que se li demanés l'opinió quan fos una dona. Aquest comentari tampoc va ser ben rebut per Chelo, i entre les mostres d’ànim i les bromes continuades per part del presentador, li va dir: «És que no sé que us penseu que sóc perquè sempre m’esteu preguntant pel mateix tema. A què a tu no et pregunten si t’agrada tothom?ۜ».

«Vull que em deixeu tranquil·la. No necessito anar-me’n al llit amb ningú perquè estic molt feliç», va afegir la col·laboradora amb la intenció de donar per tancat definitivament la conversa d’aquell mateix moment i les especulacions que sovint ha de suportar en directe. Tot i la tensió del moment, Jorge Javier Vázquez va tenir un paper ambigu, ja que per una banda no va parar de fer bromes sobre quines companyes li agradaven més i per l’altra li donava suport i feia costat a la seva companya.

Una vida privada lluny de les càmeres

En diverses ocasions, Chelo ha comentat que fa més de 20 anys que està amb la seva actual parella, fet que demostra que tenen una relació consolidada. Però per eliminar qualsevol dubte i deixar-ho ben clar, va voler dir: «Tinc la sort que després de 29 anys, segueixo enamorada de la meva dona».

La col·laboradora ja porta gairebé tres dècades amb la seva dona, Marta, però han estat en poquíssimes ocasions les vegades que li ha dedicat algunes paraules públicament, demostrant així que sempre ha estat molt prudent deixant la seva vida privada lluny de les càmeres.


Comentaris

envia el comentari