Chelo García-Cortés amb mascareta

Chelo García Cortés, sense filtre a 'Sálvame': l'única presentadora que li agrada

La col·laboradora, que sempre rep crítiques per la seva tímida participació en el programa, s'ha sincerat com mai

Chelo García Cortés és especialista a viure situacions complicades en el seu lloc de treball a Sálvame. De fet, avui mateix ho ha demostrat davant la presentadora Núria Marín.  Cortés rep sempre acusacions d'aportar poca cosa al programa i de repetir comentaris i reflexions ja debatuts.

No obstant això, quan hi posa ganes, agafa empenta i acaba en unes situacions de les quals és força complicat sortir-se'n. El programa d'aquest dilluns ha començat amb els col·laboradors delatant Chelo. En concret, la col·laboradora hauria pronunciat polèmiques paraules en una reunió prèvia a l'emissió en directe.

Chelo García Cortés, eufòrica en saber que presenta Núria Marín

Quan els directors han revelat als col·laboradors que la presentadora d'aquesta tarda era Núria Marín, Chelo s'ha mostrat més eufòrica que de costum, i ho ha celebrat. Això no ha acabat aquí i la tertuliana ha dit de viva veu que Marín és la seva presentadora preferida.

[Tweet] 1424735692605861888 [/ tweet]

Un extrem que ella mateixa ha intentat desmentir. Però els seus companys han assegurat 2 i fins i tot 3 vegades que García Cortés s'ha passat de la ratlla, i ha lloat Núria Marín.

El motiu d'aquesta celebració té un per què, i no és cap secret. Sembla que García Cortés considera que no tots els presentadors i presentadores de Sálvame li juguen a favor. Chelo creu que són molt pocs els que saben moderar la tertúlia diària i que de vegades no estan a l'altura quan toca repartir joc en el plató.

A parer seu, això no l'afavoreix i fa que en moltes ocasions no pugui parlar tant com voldria. I aquest silenci fa que la resta es fiquin amb ella i la cataloguin de ser una col·laboradora molt fluixa.

Davant d'aquesta confessió, Núria Marín ha volgut agrair-li a Chelo García Cortés haver-la escollit com la seva presentadora preferida. Però això no és tot, perquè la presentadora també ha dit meravelles de la tertuliana en una entrevista recent que ha concedit. Deixant més que clar que entre ambdues hi ha una relació ideal i que passa per sobre de la resta de col·laboradors.

Chelo està pletòrica, el plató és seu i les càmeres apunten cap a la seva persona. Però això només és un amor d'estiu i potser hauria de recordar que aviat acabaran les vacances de Jorge Javier Vázquez. Núria Marín tornarà a deixar de presentar i les intervencions de la col·laboradora tornaran a ser escasses.

El privilegi de Chelo García Cortés

A hores d'ara no hi ha dubtes que Chelo García Cortés s'ha mullat fins al fons i això té la seva recompensa. De fet, Núria Marín ha assegurat que a partir d'ara Chelo serà la seva col·laboradora endollada. I per aquest motiu, li donarà el torn de paraula cada vegada que tingui alguna cosa a dir, encara que no aporti res nou.

La resta de tertulians no veuen clar que Chelo hagi de comptar amb aquest privilegi. I ja pensen en què passarà quan tornin els presentadors titulars del format. Molts creuen que, arribat aquell moment, no serà capaç de donar la cara i confessar que no els ha trobat a faltar.

Més enllà d'això, cal recordar que Chelo no està passant pel seu millor moment econòmic. Aquests problemes li impedeixen poder anar-se'n de vacances amb la seva dona. Una cosa que es porta repetint diversos anys i que, no obstant això, aquest any podria canviar.

Marta López i Luis Rollán han mogut cel i terra per aconseguir unes vacances a cost zero per a la col·laboradora. D'aquesta manera, si ho desitja, podrà passar uns dies a Eivissa a tot luxe i sense gastar-se ni un sol euro.