Primer pla de Chelo García-Cortés amb el rostre seriós

Chelo García Cortés anuncia que ho deixa i es fa el silenci a 'Sálvame'

Chelo García va patir una aparatosa caiguda en ple directe

Chelo García Cortés ha estat l'última a sumar-se a la llista de desafortunats contratemps que semblen assolir els col·laboradors de 'Sálvame'.

La tertuliana patia una aparatosa caiguda en ple directe que acabava amb un trencament de radi.

«No sé on em fa mal, però m'heu de portar a algun lloc. He relliscat a la passarel·la. Ja he dit que aquesta passarel·la relliscava», es lamentava.

L'accident de Chelo García Cortés

Aquesta nova lesió arriba just un mes després de fracturar-se el mateix os en caure a casa seva. Just per això, haurà de ser intervinguda perquè el problema no vagi a més.

Imatge de Chelo García-Cortés sortint de l'hospital després de la seva caiguda a la Sálvame Fashion Week
Chelo García Cortés surt de l'hospital després de caure a 'Sálvame'.   | Europa Press

«Estic emprenyada per la caiguda, però estic molt contenta perquè tots els companys no heu parat de trucar-me, us heu preocupat per mi i us estimo molt», agraïa a la resta de col·laboradors.

«Aquell dia em sentia molt bé, he perdut pes, abans estava més gran i no em quedaba tan bé la roba», assegurava sobre el seu breu pas per la 'Sálvame Fashion Week'.

Chelo García Cortés estava molt il·lusionada de poder desfilar amb els dissenys que li havien preparat, però la mala sort es va interposar al seu camí.

Captura de 'Sálvame Fashion Week 2022'.
Chelo García-Cortés va relliscar a l'inici de la 'Sálvame Fashion Week'.   | TELECINCO

I és que l'accident tenia lloc als primers minuts de programa.

«Tenia molta il·lusió perquè era una cosa molt especial. La caiguda ha impedit que el meu somni es faci realitat», es lamentava.

«Al vídeo ho heu mostrat, espero que hi pugui haver una altra 'Sálvame Fashion Week' i demostrar que hi puc estar», continuava.

«Us vull felicitar perquè és una tasca per molt important que els nous dissenyadors tinguin un espai i que puguem recolzar la moda», deia sobre la gran feina que havia fet l'equip.

▶️ Chelo García Cortés estalla al salir del hospital tras romperse el brazo en directo

«M'han impressionat molt els missatges, els whatsapps. Em costava contestar. He pensat que potser no estic tan sola com pensava».

A més, tenint en compte la suposada maledicció que persegueix la resta dels seus companys, Chelo no ha pogut evitar recordar-se'n.

Chelo García Cortés, última víctima de la 'maledicció' de 'Sálvame'

«Em sento malament perquè me'n recordava de Lydia. No descanses… Quan vaig caure em vaig adonar de seguida que hi havia fractura. Jo presumia de no haver-me trencat un os a la vida. Doncs mira!»

«El que em va passar també em va passar l'altra vegada quan per desgràcia vaig caure al plató. En aquests moments no sé què em passa, però em converteixo en una persona molt freda i controladora de la situació», recordava.

«Després a l'ambulatori em vaig ensorrar. T'ensorres perquè dius: 'Déu meu, ara que ho estaves fent amb tota la il·lusió del món'. Però després penses: 'Ara què passa'», deia.

Imatge de Chelo García Cortés abandonant el plató de Sálvame
Chelo García Cortés ha abandonat 'Sálvame'.   | Telecinco

«Emocionalment és una putadeta perquè tinc moltes ganes d'estar amb vosaltres. La feina em serveix per seguir endavant», reconeixia abatuda.

«Volia demostrar que a l'edat que tinc es pot deixar de ser rondinaire. Que la gent digui mira, s'està fent gran però ja no és tan rondinaire».

L'únic que lamenta Chelo és que amb aquesta nova lesió no pot treballar novament durant una temporada.

Chelo García Cortés i Marta Roca agafades de la mà
Marta Roca no ha dubtat a defensar a la seva dona Chelo García Cortés.   | GTRES

«Sabia que el meu canell no tenia la forma normal. Vull continuar treballant, m'ha fet pols i em fa molt de mal, però sabeu que sóc forta».

A més, el que més preocupava Chelo era la reacció dels familiars. «En aquell moment no se sent el dolor, en aquell moment no et fa mal».

«Però en aquell moment penso en la meva gent i jo no volia donar una imatge d'estar en una llitera. Volia donar la imatge d'estar emprenyada i preocupada, però no en una llitera».

Chelo García Cortés en un plató de televisió
Chelo García Cortés passarà un temps allunyada del programa.   | GTRES

Per sort, la col·laboradora va tenir un gran substitut a la 'Sálvame Fashion Week', ni més ni menys que el Maestro Joao, al qual va voler agrair la seva ajuda.

«Vull donar les gràcies al Maestro Joao perquè, encara que no ho he vist, segur que ho va fer amb moltíssima gràcia», deia sobre això.

A més, dedicava unes paraules especialment afectuoses a la seva parella:

«A Marta, en comptes de Marta Roca, l'he de dir Marta Santa. Vosaltres em coneixeu, sóc molt activa i no m'agrada dependre de res».

«Jo estava molt nerviosa i vaig cometre l'equivocació de no dir-li ja per telèfon que m'havia d'operar i després va saber que m'havia d'operar per una altra persona i això la va fer enfadar. Me n'alegro molt que estigui a la meva vida. Dimarts totes dues volem a Madrid per operar-me».