El lleig comentari de Chelo García Cortés al seu cap pel qual ha estat castigada

La col·laboradora ha insultat la mare de David Valldeperas

Chelo García Cortés disfressada al plató de 'Sálvame'
Chelo García Cortés odia sortir disfressada al plató del seu programa | Telecinco

Chelo García Cortés no porta gens bé ser objecte de burla en el seu programa, 'Sálvame', és per això que no ha dubtat a manifestar el seu enuig després que el director de el programa, David Valldeperas, l'obligués a disfressar-se. Tot i que ho ha negat per activa i per passiva la veritat és que les imatges hi són. La coneguda periodista, la passada tarda de dijous, no va dubtar a dir-li a Valldeperas: «La propera vegada es disfressarà la teva **** mare».

Primer ho negava, després ho va reconèixer

Òbviament aquest comentari no ha caigut gens bé al director del programa. Com que Chelo García Cortés negava el que havia passat, el programa es va encarregar de posar la gravació a cada un dels col·laboradors perquè aquests reaccionessin davant les seves paraules. Després de mostrar l'àudio, Paz Padilla no va dubtar a comunicar-li a Chelo García Cortés el seu càstig per negar allò que era evident i ara la col·laboradora haurà d'anar disfressada cada dia que li toqui treballar a mode de càstig.

Després de negar-ho en diverses ocasions, la col·laboradora acabava confessant: «Jo no ho vaig dir amb la intenció d'ofendre a la mare de David Valldeperas. N'estava fins als nassos, se me'n va anar la boca, vaig perdre els papers i em disfressaré del que m'hagi de disfressar».

Chelo García Cortés odia disfressar-se a 'Sálvame'

Tot i que a la fi ha cedit,  la veritat és que Chelo García Cortés no porta gens bé això de disfressar-se. De fet, ja han estat diverses les ocasions en què la periodista ha manifestat el seu enuig per haver de participar en aquest tipus de xous, quan altres col·laboradores de la cadena com María Patiño  o Gema López semblen pràcticament intocables. Cal recordar que en un temps passat, el programa caracteritzava la periodista segons l'efemèride del dia, aconseguint en ocasions disfresses una mica estrambòtiques.


Comentaris

envia el comentari