Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La dimissió de Chelo García Cortés del 'Diario Che' està en mans del públic de 'Sálvame'

Els problemes van començar quan Rosa Benito i Rosario Mohedano la van evitar
Chelo García Cortés, destrossada per les crítiques rebudes | Mediaset

La periodista Chelo García Cortés està passant per una etapa complicada en relació a la seva trajectòria professional. Les dolentes experiències que ha viscut després que Rosa Benito i Rosario Mohedano l'evitessin, han generat dubtes sobre la seva continuïtat al 'Diario Che' i a 'Sálvame'.

 

L'excol•laboradora del programa de Telecinco i la cantant van esquivar a la periodista i, inclús, Kiko Hernández va indicar que s'havien presentat queixes contra ella per part de diversos membres de l'equip, però no va mencionar els seus noms perquè li havien demanat que fos confidencial. A més, com no va poder obtenir les imatges desitjades, els seus companys de 'Sálvame' també es van enfadar molt amb ella.

Presenta la seva dimissió

Els qui es van veure afectats van protestar a la direcció pel mal tracte que havien rebut per part de Chelo i, per això, els productors del programa ja la van alertar perquè canvies la seva actitud. La periodista va demanar que els qui havien parlat malament d'ella donessin la cara per així poder solucionar els problemes personalment. Tanmateix, els seus noms van continuar sense revelar-se i això va augmentar la tensió que ja hi havia en l'ambient.

 

Chelo García Cortés va desvelar els seus problemes econòmics a 'Sálvame' | El Español

Chelo, molt nerviosa, va començar a plorar. «Si heu de ridiculitzar-me, deixo ara mateix 'Diario Che'», va indicar la periodista en veure que no rebia el suport de cap dels seus companys. Fins i tot, va arribar a demanar la seva dimissió a la direcció. «S'ha acabat, ja està», afegia desconsolada.

La seva feina en mans del públic 

Al final, 'La Fábrica de la Tele' va voler mostrar el seu suport a la col·laboradora perquè no volen que desaparegui 'Diario Che', però la decisió definitiva quedarà en mans del públic, que haurà de decidir si volen que es mantingui aquest espai televisiu o prefereixen que sigui eliminat totalment del programa. Així doncs, la seva tristesa i preocupació podria anar més si els seguidors del programa així ho volen.