Chelo García Cortés es fa passar per autora d'un llibre que no ha escrit

La col·laboradora no ha reconegut un seguit de cites extretes del llibre que presumptament ella havia escrit

Chelo García Cortés cridant al plató de Supervivientes amb Jorge Javier de fons
La col·laboradora no ha reconegut un seguit de cites que presumptament ella havia escrit | GTRES

Chelo García Cortés ha estat la primera col·laboradora de 'Sálvame' a convertir-se en concursant de 'Quiero dinero', el concurs integrat dins el programa de les tardes i que té com a objectiu posar a prova els límits dels col·laboradors a canvi d'una important quantitat de diners. La periodista es mostrava disposada a arribar fins al final de la partida, però el que no sabia és que les preguntes del joc la portarien a l'extrem, traient a la llum els seus secrets més personals.

La tertuliana superava la primera prova, que consistia a netejar els banys de Telecinco i, encara que això veure-ho a la televisió semblava molt impactant, el pitjor encara estava per arribar. García Cortés ha estat enxampada amb una mentida que segur, la perseguirà durant unes quantes setmanes al seu programa. Jorge Javier Vázquez li ha llegit una cita d'un llibre i li ha demanat a la concursant que li digués qui havia escrit això i, encara que ella ho ha intentat, no ha sabut associar el text a ningú.

El presentador ha obert la caixa on es trobava el llibre que contenia aquesta cita i la sorpresa era que es tractava del llibre 'Yo acuso', el mateix que ha estat escrit per ella, segons la foto de la portada i la signatura que apareix, cosa que ha estranyat molt a la resta de col·laboradors, en veure com aquesta no havia reconegut un text escrit per ella fa alguns anys. Així i tot, Chelo ha volgut explicar-se i aclarir el que ha passat.

Chelo explica el secret més ben guardat del seu llibre

La col·laboradora ha sabut sortir de l'embolic i ha explicat que el llibre va ser escrit a quatre mans amb Jesús Locampos, un altre prestigiós periodista del cor i que, segons sembla, va escriure pràcticament la totalitat de l'obra, tenint unes pàgines escrites per la tertuliana, que, en canvi, va acaparar tot el protagonisme de l'obra apareixent en solitari a la portada i amb el seu nom lluint en les cobertes del llibre, publicat l'any 2008.


Comentaris

envia el comentari