URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

Chelo García Cortés, a punt de concursar a 'Supervivientes'

La col·laboradora de 'Sálvame' podria participar en la pròxima edició del reality d’aventura que tindrà lloc el mes vinent

Chelo podria fer realitat el seu desig de viatjar a Hondures
Chelo podria fer realitat el seu desig de viatjar a Hondures | TELECINCO

Telecinco ha confirmat que a mitjans d’abril tindrà inici l’edició 'Supervivientes' d’aquest any i ja s’està rumorejant el nom d’alguns dels participants que hauran de conviure en aquest programa d’aventura. Un dels que s’està escoltant és el de Chelo García Cortés. La revista '¡Qué me dices!' és la que ha donat a conèixer la possibilitat que la col·laboradora de 'Sálvame' i de 'Sálvame Deluxe' pugui participar en la pròxima edició del programa. 

Chelo, de 67 anys, fa molt de temps que desitja assistir a un reality d’aventura de Telecinco, i la possibilitat l’any 2014 de veure-la sobrevivint a l'illa d'Hondures també va plantejar-se, tot i que finalment mai va participar-hi.

Amb la intriga fins al final

La col·laboradora encara no s’ha manifestat sobre aquesta notícia, tot i que les seves ganes de participar a 'Supervivientes' són més que evidents. L’estiu passat els seus companys de plató van encapçalar una manifestació perquè ella pogués entrar, encara que fos, a 'Gran Hermano Vip'.

Segons continua explicant QMD!, el contracte està llest i només cal esperar la signatura de les dues parts perquè puguem veure el pròxim mes a Chelo García sobrevivint a l’illa d’Hondures amb els altres concursants. Sembla que Chelo roman a l’espera que el contracte sigui oficial per poder donar a conèixer la notícia de manera definitiva.

Chelo juntament a la seva fotografia als passadissos de Telecinco
Chelo al costat de la seva fotografia als passadissos de Telecinco | TELECINCO

 

Vol reduir el seu deute amb Hisenda

A més de la seva passió per l’aventura, la supervivència i els paisatges fantàstics, és possible que una de les motivacions de la col·laboradora per viatjar a Hondures sigui el seu deute econòmic amb Hisenda. El passat mes d’agost, Chelo va fer pública el seu deute amb Hisenda, i va fer la següent confessió a la revista 'Semana': «El que em demanen és tan desbaratat que, encara que tingués 20 anys menys, no veuria futur de solució».

Malgrat que la seva estada de supervivència no pugui resoldre tot el problema econòmic, serà de gran ajuda per reduir-lo considerablement. Prenent com a exemple la seva companya de plató, la Mila Ximénez, Chelo podria aconseguir 30.000 euros setmanals mentre es mantingui dins el concurs.

Els altres concursants

Altres noms que estan apareixent per concursar al reality de supervivència són Omar Monts i Alejandro Albalá, ambdós ex parelles d’Isa Pantoja i els únics fins ara confirmats oficialment.

Alejandro Albalá va participar a l'edició de 'Supervivientes 2018'
Alejandro Albalá va participar en l'edició de 'Supervivientes 2018' | TELECINCO

 

Altres personalitats que ressonen amb força són Nuria Yáñez (Fresita), Ivonne Reyes, Azúcar Moreno, Carlos Lozano i la parella de Kiko Matamoros, Cristina Pujol.


Comentaris

envia el comentari